reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Na allegro są już za 10zl ;-)
Chyba sama się skuszę.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
No ale jeszcze pewnie plus koszt przesyłki a w tej księgarnii odbiór jest za darmo[emoji4]

oar8ugpjafqeooh5.png

reklama
Co do soluxa czerwonego na zatoki to są dwie szkoły jedni mówią że super bo wszystko wysusza a druga że w ciepłe namnażają się bakterie i niestety robi się gorzej ja w pracy stosuję laser [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do soluxa czerwonego na zatoki to są dwie szkoły jedni mówią że super bo wszystko wysusza a druga że w ciepłe namnażają się bakterie i niestety robi się gorzej ja w pracy stosuję laser
emoji6.png
na zatoki stosuje się raczej niebieski solux , raz zrobiłam czerwony bo miałam zatkany nos po 5 min wszystko puściło , tak skutecznie ze do końca dnia chodziłam z chusteczka przy nosie .Na drugi dzień miałam w nosie tak sucho ze szok . Druga sprawa ze u kobiet w ciąży nie powinno się robić fizykoterapii .No jeszcze ujdą prądy Tens .

A ja poprawilam sobie podly nastroj. Kupilam dwa staniki w cubusie jeden i drugi po 50 zl. Rozmiar 65 G.
Pozniej poszlismy jesc i maz byl w szoku bo zjadlsm cala pizze [emoji33] a pozniej spotkaly mnie dwie mile sytuacje. Pierwsza w Piotrze i Pawle chcielismy kupic ciastka. Pani ekspedientka sie pyta ,, a to dla Pana czy dla Pani ?" Maz mowi, ze dla Pani a ekspedientka ,,a to nie bo one tu troche leza" :)
A druga sytuacja w rossmanie. Weszlam po oliwke babydream. Wzielam stoje w turbo kolejce. I podchodzi Pani ze sklepu z obslugi i mowi do mnie - zapraszam Pania do kasy. No to ja za nia do kasy, ktora otwiera. No ale ze ja powolna jestem a ona mknela ;) to ustawil sie sznureczek przed kasa a Pani ,,ja do kasy Pania w ciazy zapraszam". Tak mi sie milo zrobilo[emoji7] zalozylam karte rossne i ladnie Pani podziekowalam :)

p19u9jcg81ehxczt.png

W rosmanie właśnie kobiety w ciąży mają pierwszeństwo, u mnie nawet takie znaczki wisza w sklepie, więc ja korzystam ile wlezie a co;) szczególnie jak stoję z pełnym koszykiem pampersami i srajtaśmą :D

Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017

W rosmanie właśnie kobiety w ciąży mają pierwszeństwo, u mnie nawet takie znaczki wisza w sklepie, więc ja korzystam ile wlezie a co;) szczególnie jak stoję z pełnym koszykiem pampersami i srajtaśmą :D

Hubert 18.02.2015
U mnie tez wisza ale jakos tak... tam mi dziwnie a u lekarza nie ;) i co tak po prostu stajesz przy kasie ? Musze nastepnym razem sprobowac ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

U mnie tez wisza ale jakos tak... tam mi dziwnie a u lekarza nie ;) i co tak po prostu stajesz przy kasie ? Musze nastepnym razem sprobowac ;)

p19u9jcg81ehxczt.png
Albo idę na początek kolejki i mówię przepraszam (brzuch już widać bardzo dobrze ;)) a jak ktoś ma problem to mówię że jestem w ciąży i mam pierwszeństwo, panie w sklepie zawsze pomagają się 'wcis' .
U nas w tym sklepie jest tak gorąco i duszno ,że nie wytrzymała bym w długiej kolejce

Hubert 18.02.2015

Albo idę na początek kolejki i mówię przepraszam (brzuch już widać bardzo dobrze ;)) a jak ktoś ma problem to mówię że jestem w ciąży i mam pierwszeństwo, panie w sklepie zawsze pomagają się 'wcis' .
U nas w tym sklepie jest tak gorąco i duszno ,że nie wytrzymała bym w długiej kolejce

Hubert 18.02.2015
Widzisz a ja mialam dzis ten problem zeby stanac na poczatku....ale to moze kwestia mojego nastroju dzisiejszego bo zazwyczaj - na pobraniu krwi- po prostu staje pod drzwiami ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Widzisz a ja mialam dzis ten problem zeby stanac na poczatku....ale to moze kwestia mojego nastroju dzisiejszego bo zazwyczaj - na pobraniu krwi- po prostu staje pod drzwiami ;)

p19u9jcg81ehxczt.png
Własnie jak bylam w środe u gina to mówił że już fajnie widać brzuszek ,to mu odpowiadam,że może ludzie przepuszczą mnie w kolejce, a on odpowiedział ,że to już nie są te czasy:)

Do góry