Biedronka84
Fanka BB :)
No ale jeszcze pewnie plus koszt przesyłki a w tej księgarnii odbiór jest za darmo[emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ale jeszcze pewnie plus koszt przesyłki a w tej księgarnii odbiór jest za darmo[emoji4]
na zatoki stosuje się raczej niebieski solux , raz zrobiłam czerwony bo miałam zatkany nos po 5 min wszystko puściło , tak skutecznie ze do końca dnia chodziłam z chusteczka przy nosie .Na drugi dzień miałam w nosie tak sucho ze szok . Druga sprawa ze u kobiet w ciąży nie powinno się robić fizykoterapii .No jeszcze ujdą prądy Tens .Co do soluxa czerwonego na zatoki to są dwie szkoły jedni mówią że super bo wszystko wysusza a druga że w ciepłe namnażają się bakterie i niestety robi się gorzej ja w pracy stosuję laser
U mnie tez wisza ale jakos tak... tam mi dziwnie a u lekarza nie i co tak po prostu stajesz przy kasie ? Musze nastepnym razem sprobowacW rosmanie właśnie kobiety w ciąży mają pierwszeństwo, u mnie nawet takie znaczki wisza w sklepie, więc ja korzystam ile wlezie a co szczególnie jak stoję z pełnym koszykiem pampersami i srajtaśmą
Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017
Albo idę na początek kolejki i mówię przepraszam (brzuch już widać bardzo dobrze ) a jak ktoś ma problem to mówię że jestem w ciąży i mam pierwszeństwo, panie w sklepie zawsze pomagają się 'wcis' .U mnie tez wisza ale jakos tak... tam mi dziwnie a u lekarza nie i co tak po prostu stajesz przy kasie ? Musze nastepnym razem sprobowac
Widzisz a ja mialam dzis ten problem zeby stanac na poczatku....ale to moze kwestia mojego nastroju dzisiejszego bo zazwyczaj - na pobraniu krwi- po prostu staje pod drzwiamiAlbo idę na początek kolejki i mówię przepraszam (brzuch już widać bardzo dobrze ) a jak ktoś ma problem to mówię że jestem w ciąży i mam pierwszeństwo, panie w sklepie zawsze pomagają się 'wcis' .
U nas w tym sklepie jest tak gorąco i duszno ,że nie wytrzymała bym w długiej kolejce
Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017
Własnie jak bylam w środe u gina to mówił że już fajnie widać brzuszek ,to mu odpowiadam,że może ludzie przepuszczą mnie w kolejce, a on odpowiedział ,że to już nie są te czasyWidzisz a ja mialam dzis ten problem zeby stanac na poczatku....ale to moze kwestia mojego nastroju dzisiejszego bo zazwyczaj - na pobraniu krwi- po prostu staje pod drzwiami