To prawda, ale łatwo mówić jak już wszystko okazuje się ok. a wcześniej niestety jest niepotrzebne przeglądanie internetu i czytanie przeróżnych historii i stresArla cudowne wieści!!
I tu mamy idealny przykład głupiego gadania o pustym pęcherzyku
reklama
KaSia86
Fanka BB :)
Olej takiego lekarza, zmień go. U nas na oddziale pracowała taka bladź która tylko dołować umiała (mi po porodzie codziennie mówiła że mogę umrzeć w każdej chwili przez co do płaczu mnie doprowadzała)... Ja dziś jak poszłam na usg (do lekarza który prowadził mi pierwszą ciążę), zapytał mnie przed badaniem TO CZEGO SZUKAMY? Ja na to DZIDZIUSIA :-) Tak się ucieszył, jakbyśmy byli rodziną :-) I takie podejście powinien mieć lekarz, jest konkretny i rzeczowy, ale bije od niego ciepło, przez co czuję, że jestem w dobrych rękach... Tak więc głowa do góry, powtórz usg za tydzień i koniecznie u innego lekarza. A jeśli będziesz w szpitalu, broń Boże nie zgadzaj się na żaden zabieg! Przecież owulacja mogła Ci się przesunąć albo Dzidzia po prostu potrzebuje troszkę więcej czasu [emoji4]tez własnie się tym pocieszam, że czasem w 8-9 tyg dopiero widać. najgorsze jest to ze gin był oziębly i niewzruszony.. nic nie powiedział na zasadzie " niech sie pani nie martwi, może jeszce za wczesnie, zdarza się ze tętno wyczuwalne jest pózniej bla bla bla" powiedział ze wg niego tetno powinno być jak dzwon i zarodek jest martwy. i skasował 150 zł. masakra.
wroniasta
tez już nie wrócę.. masakra, a miał takie dobre opinie na necieEmkamat gratuluje :*
Asicazg ja w pierwszej ciazy na kazda wizyte szlam i kartka z pytaniami
Wroniasta co za lekarz... Nie wrocilabym juz do niego
madziarra21
dziękuję Dziewczyny ! jesteście wspaniałe ! kochane! już się tak nie martwię, zobaczę co jutro powiedzą , mają podobno badzo czuły sprzęt może choć delikatne tętno wyczują. gratuluję Mamuśkom które już zobaczyły i usłyszały serduszko ! obym niedługo dołączyła do Waszego grona
Trzymam kciuki żeby było wszystko okej. O której będziesz miała usg?
Gratuluję z całego serca A lekarza tylko pozazdrościćJuż jestem po wizycie i w moim pustym pęcherzyku z ubiegłej środy (a był to początek 7 tygodnia) dzisiaj ukazał się piękny zarodek z bijącym serduchem Nawet mój zaprzyjaźniony lekarz, który przy poprzednim badaniu trochę martwił się czy coś się rozwinie wyściskał mnie jak zobaczył, że wszystko jest jest ok. Ufffff tydzień stresu jakoś minął i teraz już nawet mdłości nie wydają się takie straszne
wroniasta
niestety z koszalina jestem, zaczynam zgadzac sie z kuzynką, że to jednak wielka wiocha jest. gin opinie miał dobre, wiec poszłam, a tu taki burak się okazał. zero empatii. nie mam pojęcia gdzie tu i czy wogóle znajdę gina z odpowiednio wyposarzonym gabinetemWroniasta, jeśli jesteś z Wawy to polecam prolife Medical Care na Saskiej Kępie. Mają mega sprzet i świetnych fachowców.
wroniasta
dokładnie !Arla cudowne wieści!!
I tu mamy idealny przykład głupiego gadania o pustym pęcherzyku
gratulacje Arla !
wroniasta
dziękuje ... :* :*Olej takiego lekarza, zmień go. U nas na oddziale pracowała taka bladź która tylko dołować umiała (mi po porodzie codziennie mówiła że mogę umrzeć w każdej chwili przez co do płaczu mnie doprowadzała)... Ja dziś jak poszłam na usg (do lekarza który prowadził mi pierwszą ciążę), zapytał mnie przed badaniem TO CZEGO SZUKAMY? Ja na to DZIDZIUSIA :-) Tak się ucieszył, jakbyśmy byli rodziną :-) I takie podejście powinien mieć lekarz, jest konkretny i rzeczowy, ale bije od niego ciepło, przez co czuję, że jestem w dobrych rękach... Tak więc głowa do góry, powtórz usg za tydzień i koniecznie u innego lekarza. A jeśli będziesz w szpitalu, broń Boże nie zgadzaj się na żaden zabieg! Przecież owulacja mogła Ci się przesunąć albo Dzidzia po prostu potrzebuje troszkę więcej czasu [emoji4]
wroniasta
madziarra mam się zgłosic jutro do szpitala o 8 , podobno mnie przebadają kompleksowo, łącznie z niby bardzo czułym usg. nie wiem o której mnie wypuszczą, mam nadzieję że jeszce jutro. oby choc lekarz miał lepsze podejście niż ten masakryczny gin dzisiaj . dam znać Dziewczyny, jesteście wspaniałe i kochane, super mieć takie wsparcie, chociaż wirtualne buziaczki dla Was!
reklama
Ja dolaczylam i co :-( tydzien temu byl zarodek ale serduszka nie bylo slychac,wczoraj bylam u specjalisty takiego,i co? Jest serduszko ,ale za wolno bije bo tylko 87 razy na minute...zarodek ma niecale 4 mm i jest bardzo slaby i serduszko bardzo wolno bije..ppwiedzial ze ten tydzien bedzie decydujacy ze sprobujemy pomoc dziecku,zwiekszyl mi kwas foliowy na 15 mg ,ale nie wiem..boje sie strasznie..dziękuję Dziewczyny ! jesteście wspaniałe ! kochane! już się tak nie martwię, zobaczę co jutro powiedzą , mają podobno badzo czuły sprzęt może choć delikatne tętno wyczują. gratuluję Mamuśkom które już zobaczyły i usłyszały serduszko ! obym niedługo dołączyła do Waszego grona