reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Co do dbania o siebie to ja mam ten komfort ,że włosy mi się nie przetłuszczają tak szybko i jeśli umyje raz na 3 dni to wystarczy a i tak są w dobrym stanie.
Za to rozumiem babki,które muszą codziennie myć,do tego odżywiać itp żeby w miarę wyglądać a jeśli opuszczą jeden dzień to wyglądają jak fleje. No ale np brudnych ubrań ,braku stanika itp jeśli się ma kogoś do pomocy to nie zrozumie. I miejsce zamieszkania nie ma nic do znaczenia bo sama mieszkam na wsi i większość dziewczyn wygląda jak z okładki nawet z małym dzieckiem.

reklama
Co do dbania o siebie to ja mam ten komfort ,że włosy mi się nie przetłuszczają tak szybko i jeśli umyje raz na 3 dni to wystarczy a i tak są w dobrym stanie.
Za to rozumiem babki,które muszą codziennie myć,do tego odżywiać itp żeby w miarę wyglądać a jeśli opuszczą jeden dzień to wyglądają jak fleje. No ale np brudnych ubrań ,braku stanika itp jeśli się ma kogoś do pomocy to nie zrozumie. I miejsce zamieszkania nie ma nic do znaczenia bo sama mieszkam na wsi i większość dziewczyn wygląda jak z okładki nawet z małym dzieckiem.
To zalezy co rozumiemy przez brudne ciuchy. Ja sama ostatnio dopiero po jakims czasie sie zorientowalam, ze mam na tylku plame z jedzenia ( a dokladnie jak w przebieralni na basenie zakladalam spodnie). Ot uroki posiadania malego dziecka w domu [emoji6]. A co do braku stanika, to karmiace cyce robia na poczatku rozne niespodzianki i moze sie okazac, ze kobieta akurat nie ma stanika, ktory moglaby na siebie wlozyc [emoji12]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dobrze, ze majtki miała bo tak to też można usprawiedliwiać, że przecież nie przewidziała, ze po porodzie będzie jeszcze gruba/Bardzo schudnie i się okazalo; ze nie ma majtek, które by pasowały [emoji14] no błagam.
A skad wiesz, ze miala?[emoji12]

Wiesz, to nie ja mam problem z tym ze ktos stanika nie nosi, wiec...

O ile kobieta powiedzmy, że może być w takim stanie przez 2-3 tygodnie, to jeśli się to przeciąga tak jak w przypadku tej mojej nieszczęsnej sąsiadki ( pewnie ją uszy pieką) do 2 lat i trwa nadal to coś jest nie tak.
Nie, no jesli to trwa to to swiadczy o totalnym zaniedbaniu danej osoby. Ale jesli przez jakis czas... umowmy sie, ze czasem sa rzeczy wazniejsze od wygladu i jesli wyjdzie sie czasem z nieumyta w dany dzien glowa to to nie koniec swiata.

Ja mam bo o ile nie ma się 12 lat i jeszcze nie trzeba stanika nosić to każde choćby nie wiem jak zajebiste cycki ala Mia Khalifa i tak wyglądają okropnie i wcale nie seksowne bez stanika i podobają się tylko napalonym 14letnim chłopcom onanizujacym się wieczorami do redtuba :p

Idę spaaac :D

Ja mam bo o ile nie ma się 12 lat i jeszcze nie trzeba stanika nosić to każde choćby nie wiem jak zajebiste cycki ala Mia Khalifa i tak wyglądają okropnie i wcale nie seksowne bez stanika i podobają się tylko napalonym 14letnim chłopcom onanizujacym się wieczorami do redtuba [emoji14]

Idę spaaac :D
Ale wiesz czyj to jest problem? [emoji6]

reklama
A ja chocby nie wiem co nie jestem w stanie wybaczyc:
- pozdzieranych paznokci z lakieru- nie ma sie czasu na dbanie, domalowywanie, zmywanie to sie nie maluje
- tluste wlosy
- brudne ciuchy

Abstrahujac- sciagnijcie sobie apke Cosmeticscan. Skanuje kody kreskowe kosmetykow. Mega. Pokazuje wszystkie zle i dobre substancje. Ja np zeskanowalam min. Balsam evree i jest ze zawiera pochidna retinolu i substancje rakotworcze. Taki psikus ;)
Bede z nia chodzila do rossmana ;)
p19u9jcg81ehxczt.png

Do góry