reklama
Bellax123!
Fanka BB :)
Ja też zamówiłam a nie piekłam [emoji12] Osobiście mam zamiar zjeść 3 [emoji23] dwa ja i jeden synekJa zamówiłam 15 sztuk w piekarnii i juz nie mogę się doczekać , bo zamierzam jednego z adwokatem skubnąć[emoji7]
Sasankaa
Nie no po równo musi być, daj 2 synkowi ,czyli 4 w sumieJa też zamówiłam a nie piekłam [emoji12] Osobiście mam zamiar zjeść 3 [emoji23] dwa ja i jeden synek
Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017
Aleksandrax
Jestem po wizycie,
Synek w porządku 580g, wiercił się mocno.
Łożysko się podnosi, już jest 16mm od ujścia, więc mam się nim nie martwić.
Natomiast moja szyjka coś odwala, rozwiera się od wewnątrz i napełnia płynem. Dostałam luteine i mam dużo leżeć, nie sprzątać, dziecka nie dźwigać. Kolejna wizyta za 2tyg żeby ta szyjke zobaczyć.
Natomiast moja szyjka coś odwala, rozwiera się od wewnątrz i napełnia płynem. Dostałam luteine i mam dużo leżeć, nie sprzątać, dziecka nie dźwigać. Kolejna wizyta za 2tyg żeby ta szyjke zobaczyć.
mlodamama21
No to lezec marsz ! Paczki do lozka i relaks.. tak wgl te szyjki jakies upierdliwe sa dla nas [emoji53]Jestem po wizycie,
Zając Czerwcowy
Ja tak zamowilam na jutro dwa dla mnie dwa dla Rozalki i jeden na dokladkeNie no po równo musi być, daj 2 synkowi ,czyli 4 w sumie
Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017
motylek05
Wiecie co sobie ubzdurałam ...
Lekarz po usg wpisal że ,,serce - do oceny ( zła wizualizacja) ,, caly czas o tym.mysle ze moze cos mu sie tam nie podobało i jeszcze raz chcial dokladnie zobaczyć ... zwariuje... niby przegladal, ale caly czas mówił ze dzidziol ułożony plecami i źle widać serce... że za dwa tygodnie moze bedzie obrucona przodem to bedzie można dokladnie.zbadac. a ja mysle że może cos mu sie nie podobało i coś jest nie tak skoro.wdzystko udało sie sprawdzic a serca nie. (Buzki nie dało sie obejrzec bo była odwrocowa )
Lekarz po usg wpisal że ,,serce - do oceny ( zła wizualizacja) ,, caly czas o tym.mysle ze moze cos mu sie tam nie podobało i jeszcze raz chcial dokladnie zobaczyć ... zwariuje... niby przegladal, ale caly czas mówił ze dzidziol ułożony plecami i źle widać serce... że za dwa tygodnie moze bedzie obrucona przodem to bedzie można dokladnie.zbadac. a ja mysle że może cos mu sie nie podobało i coś jest nie tak skoro.wdzystko udało sie sprawdzic a serca nie. (Buzki nie dało sie obejrzec bo była odwrocowa )
aanjaa
Fuuuj, nie lubie pączków Ale przygotowałam się na tłusty czwartek w nieco innej formie: upiekłam dwie babki łaciatki. Wyszły pięęęękne. Mam nadzieje, że równie dobrze smakują.
Wiecie co.. wkurza mnie strasznie mój mąż. Jest gorszy, niż przed ciążą, w żaden sposób nie stara się mi pomóc. Jak potrzebuje, żeby mi coś zrobił na przykład przeniósł ciężki przedmiot to muszę się prosić pięć godzin aż w koncu sama to zrobie.. codziennie problemy z głupim łóżkiem, które trzeba rozkładać i składać. Rozłożyć czasem rozłoży jak chce sie położyć, ale o złożeniu mogę zapomnieć ;/ Jest pyskaty, arogancki i o wszystko mu chodzi. Mam serdecznie dość.
Wiecie co.. wkurza mnie strasznie mój mąż. Jest gorszy, niż przed ciążą, w żaden sposób nie stara się mi pomóc. Jak potrzebuje, żeby mi coś zrobił na przykład przeniósł ciężki przedmiot to muszę się prosić pięć godzin aż w koncu sama to zrobie.. codziennie problemy z głupim łóżkiem, które trzeba rozkładać i składać. Rozłożyć czasem rozłoży jak chce sie położyć, ale o złożeniu mogę zapomnieć ;/ Jest pyskaty, arogancki i o wszystko mu chodzi. Mam serdecznie dość.
reklama
Arya88
Wiecie co sobie ubzdurałam ...
Na pewno lekarz by cię poinformował gdyby podejrzewał coś nie tak, nie można ukrywać takich rzeczy przed pacjentem