reklama
To super ze wszystko dobrze i jednak dziewczynka Teraz mozesz juz kupować bez cienia wątpliwościJuz po nie robilysmy typowego 3d bo za wczesnie ale zbadala mnie polowkowo. To co mialam w enel med nie umywa sie do tego. Posprawdzane wszystko. Pani doktor celowala przez pochwowo tak ze mloda pokazala cipke Rozala potwierdzona w 100% poza tym nereczki, kanaliki, serducho, wszystko w normach buzia , nosek , oczka mloda ulozona glowkowo, lozysko przednia scisna wysoko. Tego po poprzednim nie wiedzialam a i wazy 530 g
tu ciotkom przybija 5
raczki i nozki w gorze
Cipka
U
użytkownik 168678
Gość
Hej to tak jak ja z jednej strony nie mogę się doczekać, z drugiej zawsze jest trochę nerwów.Dziewczyny gratuluję Wszystkim dziś wizytujacym
Ja jutro mam usg i juz sie stresuje
Gratuluję dzisiejszych udanych wizyt
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
I odetchnelam. Czuje sie taka uspokojona po tamtym mialam lekki niedosytTo super ze wszystko dobrze i jednak dziewczynka Teraz mozesz juz kupować bez cienia wątpliwości
Sasankaa
Znalazłam fajny suwaczek ciazowy na telefon regnancy Tickers Widget, ikonka z dzidziusiem. Pokazuje tydzień i dzień, i przychodzi powiadomienie ile zostało tygodni u mnie zostało 14t i 4 dni oooo jaaa. To na androida jest, nie wiem jak na iphony
Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017
Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017
Dzis o 20 poczulam bol i zaczelam krwawic. Szybko na izbe przyjec do Zgierza, bada mnie lekarz, a na ziemi kaluza krwii szybkie podanie lekow o transport do Centrum Zdrowia Matki Polki leki, sterydy na rozwoj pluc i leze na sali przedporodowej. Walczymu o kazdy dzien. Teraz wazne, aby ustaly skurcze, krwawie spod szwu jakby spod szyjki
Mocno przytulam i trzymam kciuki za każdy kolejny dzień, oby jak najdłużej w trzypaku.Dzis o 20 poczulam bol i zaczelam krwawic. Szybko na izbe przyjec do Zgierza, bada mnie lekarz, a na ziemi kaluza krwii szybkie podanie lekow o transport do Centrum Zdrowia Matki Polki leki, sterydy na rozwoj pluc i leze na sali przedporodowej. Walczymu o kazdy dzien. Teraz wazne, aby ustaly skurcze, krwawie spod szwu jakby spod szyjki
Matka:)
O rany!!!![emoji20]Dzis o 20 poczulam bol i zaczelam krwawic. Szybko na izbe przyjec do Zgierza, bada mnie lekarz, a na ziemi kaluza krwii szybkie podanie lekow o transport do Centrum Zdrowia Matki Polki leki, sterydy na rozwoj pluc i leze na sali przedporodowej. Walczymu o kazdy dzien. Teraz wazne, aby ustaly skurcze, krwawie spod szwu jakby spod szyjki
Trzymam mocno kciuki, żeby było wszystko dobrze!!!!
reklama
cymera
strasznie mi przykro , ale trzeba być dobrej myśli , mocno zaciskam kciuki .Dzis o 20 poczulam bol i zaczelam krwawic. Szybko na izbe przyjec do Zgierza, bada mnie lekarz, a na ziemi kaluza krwii szybkie podanie lekow o transport do Centrum Zdrowia Matki Polki leki, sterydy na rozwoj pluc i leze na sali przedporodowej. Walczymu o kazdy dzien. Teraz wazne, aby ustaly skurcze, krwawie spod szwu jakby spod szyjki