reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Czesc mamuski.
Ja siedze i czekam na wejscie do laboratorium....dzis obciazenie glukoza...masakra....ledwie wypilam...teraz dwie godziny siedzenia i ogladania drzwi....jak ja tu wysiedze....byle glukoza w zoladku dotrwala te dwie godziny bo nie bardzo chce mi sie to pic drugi raz.....
Mala sie po glukozie obudzila i buszuje w brzuchu....
Cos mi sie zdaje ze gagatek z niej bedzie nie to co moj syn...on noca w brzuniu spal potulnie i tak samo po urodzeniu....a Ta krolewna noca szaleje, przestawia organy wewnetrzne....mam nadzieje ze jej tak nie zostanie po wyjsciu.....

c55f3e3kq403a9og.png

reklama
Czesc mamuski.
Ja siedze i czekam na wejscie do laboratorium....dzis obciazenie glukoza...masakra....ledwie wypilam...teraz dwie godziny siedzenia i ogladania drzwi....jak ja tu wysiedze....byle glukoza w zoladku dotrwala te dwie godziny bo nie bardzo chce mi sie to pic drugi raz.....
Mala sie po glukozie obudzila i buszuje w brzuchu....
Cos mi sie zdaje ze gagatek z niej bedzie nie to co moj syn...on noca w brzuniu spal potulnie i tak samo po urodzeniu....a Ta krolewna noca szaleje, przestawia organy wewnetrzne....mam nadzieje ze jej tak nie zostanie po wyjsciu.....

c55f3e3kq403a9og.png
Oj obawiam się że może tak zostać. Moja mnie o 5.00 obudziła i do tej pory nie śpi. Co to będzie.... [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Powodzenia na glukozie :-)
Ja w poniedziałek idę bleeeeee :-)
A we wtorek spotkanie organizacyjne w szkole rodzenia, jednak się zapisałam :-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wypiłam. Ale jest gorzej niż przy pierwszej ciąży. Wtedy było słodko nieprzyjemnie a teraz juz po pierwszym łyku myślała ze rzygnę. Oby zostało w środku przez 2 h.

oar8pg4n1kii9v0d.png

Do góry