reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dokładnie, cienki i takie siano. tu zdjęcie przed jest już po umyciu tymi wytrawiajacymi szamponami dlatego wyglądają jak szopa zupelna
Dzięki za opinie. Za przemawia to ze kiedyś od czasu do czasu stosowałam ampułki z keratyna i dawały fajny efekt na mojej szopie..oj zobaczymy. Narazie mam czas na przemyślenia a jak będę karmić tez się pewnie nie zdecyduje.

reklama
Dzisiaj byłam u lekarza. Szyjka z 44mm ma już 32mm. Jutro idę do szpitala [emoji24] dalej boli mnie podbrzusze i wgl. Chyba mnie szew czeka . Jestem przerazona już drugi raz szpital . Zaraz się zarycze chyba.
Szkoda że tak szyjka leci [emoji21] Może lepiej ze założą ten szew i już bedzie z głowy;) będzie dobrze

w57vyx8dubspq12k.png

Dziewczyny zastanawiam się na keratynowym prostowaniem włosów po porodzie. Miała któraś kiedyś taki zabieg?
Ja robiłam sama , kupiłam zestaw za ok 70 zł . Włosy wyglądały super , no i to bajeczne rozczesywanie .Niestety efekt utrzymał się troszkę ponad miesiąc :( dlatego już raczej nie będę robić .Za moje długie włosy nawet nie wiem ile bym musiała dać w salonie , bo kusi mnie takie profesjonalne prostowanie .

Ja robiłam sama , kupiłam zestaw za ok 70 zł . Włosy wyglądały super , no i to bajeczne rozczesywanie .Niestety efekt utrzymał się troszkę ponad miesiąc :( dlatego już raczej nie będę robić .Za moje długie włosy nawet nie wiem ile bym musiała dać w salonie , bo kusi mnie takie profesjonalne prostowanie .
Ja też robiłam sama w domu ( mam prostownicę do 240°C, a za zestaw dałam 300zł i starczy na 2 razy) efekt ok. 4 miesięcy. W salonie zaśpiewali mi 600-700zł... [emoji33] Włosy mam bardzo grube, gęste długie na ok. 62cm

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Hej [emoji4] moja starsza pociecha przekaszlała pół nocy i wyglądam jak zombie [emoji48]
Nie mam serca jej zatrzymać w domu bo dziś bal przebierańców w przedszkolu i strasznie się cieszy....Dobrze ze piątek

Ja sobie też robiłam keratynowe prostowanie włosów w domu i nigdy więcej. Takie proste strąki to jednak nie dla mnie. Były strasznie ulizane przy głowie i nawet jak umyłam wyglądały jak tłuste. Poza tym chyba coś źle zrobiłam, mimo że zgodnie z instrukcją, bo spalilam dosłownie z 7 cm końcówek włosów które musiałam obciąć bo wyglądały strasznie.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry