reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

hej i ja dzis miałam obciążenie glukoza, wyniki raczej ok, ale oczywiście z morfologii anemia, tak jak w poprzedniej ciąży;)

reklama
A mnie chyba dopada przeziębienie gardło juz boli i lekki kaszel... jakies sprawdzone sposoby?

hchyyx8dil6eifxz.png

Hej hej :)
Ja dzisiaj w nocy co chwilę się budziłam i mała tak się ułożyła,że uciskała mi na pęcherz... na szczęście pokopała trochę i zmieniła pozycję ;)

My dzisiaj imprezkowo,bo syn znajomych ma urodziny,więc idziemy do sali zabaw ,a potem u Nas nocowanko i jutro ciąg dalszy urodzin-idziemy do kina na Lego Batmana :D
Aaa pogoda tylko do spania :p
Miłego weekendu :*

Jesu...jaka ja dzis zmordowana jestem....nie wiem czy po tej glukozie czy pogoda taka do dupy... Padam na ryj. Ledwie obiad zrobilam.
Dovtej pory mnie muli po tej glukozie...generalnie nie libie za bardzo slodkosci a ta glukoza to ochydna.... Dla rownowagi wciagnelam sloiczek koncentratu pomidorowego bo mi za slodko bylo..

Jakie sa normy tej glukozy dla ciezarnych..bo u mnie widze ze sa tylko te normy dla nieciezarnych...

c55f3e3kq403a9og.png

reklama
Do góry