reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzień dobry.

Powodzenia z glukozą!
Ja mam jeszcze kilka tygodni do tego badania [emoji5]

Co do prostowania włosów - ja mam naturalnie takie proste :)

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Hej [emoji4] moja starsza pociecha przekaszlała pół nocy i wyglądam jak zombie [emoji48]
Nie mam serca jej zatrzymać w domu bo dziś bal przebierańców w przedszkolu i strasznie się cieszy....Dobrze ze piątek

Ja sobie też robiłam keratynowe prostowanie włosów w domu i nigdy więcej. Takie proste strąki to jednak nie dla mnie. Były strasznie ulizane przy głowie i nawet jak umyłam wyglądały jak tłuste. Poza tym chyba coś źle zrobiłam, mimo że zgodnie z instrukcją, bo spalilam dosłownie z 7 cm końcówek włosów które musiałam obciąć bo wyglądały strasznie.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Keratynowe prostowanie zawsze niszczy koncowki..chemia plus b wysoka temp..

Camel ja w przyszłym tygodniu wybieram się na glukoze, ale muszę zabrać książkę żeby jakoś zleciały te dwie godziny [emoji4]

Młodamama no właśnie różnie piszą. Ja czytałam że keratynowe prostowanie jeszcze odbudowuje włosy więc byłam przygotowana na inny efekt. Teraz noszę krótkie i szybko modeluje [emoji3]

A moja córcie w brzuchu dopadła w nocy czkawka, obudziła mnie tym[emoji38]

W poprzedniej ciąży test obciążenia glukozą robiłam w domu więc wygodnie :) może tym razem też się uda :)

7u223e3kwboc3bjp.png

A mój dziś zaczął szaleć przed 7 rano w brzuchu- obudził mnie ale nie zwracalam na Niego uwagi i pospalam do 10 jeszcze :D obudził mnie telefon od trenera judo, ze "helol, za 15 minut trening a gdzie Mati" :D po prostu jestem tak nierozgarnieta ostatnio, ze aż wstyd :O

Camel ja w przyszłym tygodniu wybieram się na glukoze, ale muszę zabrać książkę żeby jakoś zleciały te dwie godziny [emoji4]

Młodamama no właśnie różnie piszą. Ja czytałam że keratynowe prostowanie jeszcze odbudowuje włosy więc byłam przygotowana na inny efekt. Teraz noszę krótkie i szybko modeluje [emoji3]

A moja córcie w brzuchu dopadła w nocy czkawka, obudziła mnie tym[emoji38]

Gdzie kolwiek nie pytalam tak przed keratyna musza byc koncowki podciete bo rozdwojone sie spala i pokrusza..

reklama
Do góry