reklama
mlodamama21
Fanka BB :)
Keratynowe prostowanie zawsze niszczy koncowki..chemia plus b wysoka temp..Hej [emoji4] moja starsza pociecha przekaszlała pół nocy i wyglądam jak zombie [emoji48]
Nie mam serca jej zatrzymać w domu bo dziś bal przebierańców w przedszkolu i strasznie się cieszy....Dobrze ze piątek
Ja sobie też robiłam keratynowe prostowanie włosów w domu i nigdy więcej. Takie proste strąki to jednak nie dla mnie. Były strasznie ulizane przy głowie i nawet jak umyłam wyglądały jak tłuste. Poza tym chyba coś źle zrobiłam, mimo że zgodnie z instrukcją, bo spalilam dosłownie z 7 cm końcówek włosów które musiałam obciąć bo wyglądały strasznie.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
*Vanilia*
Moderatorka
Camel ja w przyszłym tygodniu wybieram się na glukoze, ale muszę zabrać książkę żeby jakoś zleciały te dwie godziny [emoji4]
Młodamama no właśnie różnie piszą. Ja czytałam że keratynowe prostowanie jeszcze odbudowuje włosy więc byłam przygotowana na inny efekt. Teraz noszę krótkie i szybko modeluje [emoji3]
A moja córcie w brzuchu dopadła w nocy czkawka, obudziła mnie tym[emoji38]
Młodamama no właśnie różnie piszą. Ja czytałam że keratynowe prostowanie jeszcze odbudowuje włosy więc byłam przygotowana na inny efekt. Teraz noszę krótkie i szybko modeluje [emoji3]
emkamat10
A mój dziś zaczął szaleć przed 7 rano w brzuchu- obudził mnie ale nie zwracalam na Niego uwagi i pospalam do 10 jeszcze obudził mnie telefon od trenera judo, ze "helol, za 15 minut trening a gdzie Mati" po prostu jestem tak nierozgarnieta ostatnio, ze aż wstyd :O
Sasankaa
PowodzeniaCześć dziewczyny :-) ja za chwilę wychodzę na połówkowe, już się nie mogę doczekać. Spałam tylko 5 godzin i co chwilę siusiam :-)
mlodamama21
Gdzie kolwiek nie pytalam tak przed keratyna musza byc koncowki podciete bo rozdwojone sie spala i pokrusza..Camel ja w przyszłym tygodniu wybieram się na glukoze, ale muszę zabrać książkę żeby jakoś zleciały te dwie godziny [emoji4]
reklama