reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny zastanawiam się na keratynowym prostowaniem włosów po porodzie. Miała któraś kiedyś taki zabieg?

Ja miałam, wydalam kupę kasy i dupa z tego (robiłam w.dobrym salonie, żeby nie bylo) włosy owszem były proste ale dla mnie wyglądały jak tłuste. efekt nie trzymał się pół roku... może przez 3 miesiące faktycznie po umyciu nie musiałam prostować (naturalnie mam kręcone, bez prostowania nie wychodzę) no i dam zabieg to nie koniec bo trzeba jeszcze zmienić szampony odżywki itd- nie mogą mieć tych jakiś sls i innych.

reklama
Ja miałam, wydalam kupę kasy i dupa z tego (robiłam w.dobrym salonie, żeby nie bylo) włosy owszem były proste ale dla mnie wyglądały jak tłuste. efekt nie trzymał się pół roku... może przez 3 miesiące faktycznie po umyciu nie musiałam prostować (naturalnie mam kręcone, bez prostowania nie wychodzę) no i dam zabieg to nie koniec bo trzeba jeszcze zmienić szampony odżywki itd- nie mogą mieć tych jakiś sls i innych.
No wiem ze kosmetyki tez trzeba zmienić. Mija znajoma sobie zrobiła jakiś miesiąc temu i ma naprawdę fajne włosy a miała takie jak i ja. Ni to kręcone ni to proste. Przy wilgotnej pogodzie... pudel na głowie.

Tez mam koleżankę, która jest zadowolona i robi co kilka miesięcy. mi się efekt strasznie nie podobal- fakt nie puszyly się. chyba nie masz innego wyjścia jak sama wypróbować ;)

Tez mam koleżankę, która jest zadowolona i robi co kilka miesięcy. mi się efekt strasznie nie podobal- fakt nie puszyly się. chyba nie masz innego wyjścia jak sama wypróbować ;)
Chyba tak. Ale mam jeszcze czas na przyslenia. Nawet inna znajoma mnie namawiala a sama robiła sobie nawet w ciazy!

Podobno można też kupić samej zestaw w hurtowni i zrobić samej (z koleżanką) zawsze to mniej kasy w błoto jak efekt będzie taki do tyłeczka jak u mnie ;)

Az się dokopałam na fp salonu do swoich zdjęć przed i po. chwilę po owszem byłam zadowolona ;)

Załączniki

• Screenshot_2017-02-16-17-43-07.png
    Screenshot_2017-02-16-17-43-07.png
    223,3 KB · Wyświetleń: 112
  • Screenshot_2017-02-16-17-43-11.png
    Screenshot_2017-02-16-17-43-11.png
    240,7 KB · Wyświetleń: 107
Dokładnie, cienki i takie siano. tu zdjęcie przed jest już po umyciu tymi wytrawiajacymi szamponami dlatego wyglądają jak szopa zupelna

reklama
Dzisiaj byłam u lekarza. Szyjka z 44mm ma już 32mm. Jutro idę do szpitala [emoji24] dalej boli mnie podbrzusze i wgl. Chyba mnie szew czeka . Jestem przerazona już drugi raz szpital . Zaraz się zarycze chyba.

Do góry