reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja na razie nie czuje skurczy ba nawet nie wiem co to za uczucie.To czuc w brzuchu czy w środku pochwy?Ja mam wieczorami takie bóle rozpierające w pochwie ale gdzies czytalam ze to normalne.Wizyta dopiero 23,02 ale mój gin na wszystko mówi że to norma w ciąży więc sie nie przejmuję.
Też się strasznie denerwowalam w pierwszej ciąży ze nie wiem jakie to uczucie i ze nie będę potem wiedziała że to już. Ale się okazało że niepotrzebnie bo zaczęło się odejściem wód, a skurcze dopiero jakoś po dwóch godzinach w szpitalu się pojawiły. Pamiętam tylko że powiedziałam że nie da się tego pomylić czy przeoczyć, ale samego uczucia nie pamiętam znowu [emoji14]

Anulka bardzo mi przykro, ale obyśmy wszystkie takiego wieku dożyły.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
Dziękuję dziewczyny Teraz przede mną dużo rozmów z moją młodszą córką... Jak sama dziś powiedziała to "Jej" pierwsza śmierć... Dziwne jest spojrzenie na to z perspektywy niespełna 8-latki. Po kilku minutach rozmowy przyszła z telefonem i mówi to muszę usunąć Babcię z telefonu... A mi nawet taka myśl nie przeszła
Przepraszam że smęcę ...

16udskjopmtfyunf.png

Ja tylko tak na szybko. Wyniki jak to okreslil lekarz moga byc, a raczej musza byc, szyjka skrocila sie do 12mm i dzis zakladaja szew.

Trzymajcie kciuki prosze, bo ja jestem przerazona.

Trzymamy kciuki wszystkie razem. Będzie dobrze. Koniecznie odezwij się jak juz wydobrzejesz

Byl u mnie anestezjolog wytlumaczyla mi wszystko. Najpierw dostaje na sali leki rozkurczowe, potem ide na sale operacyjna gdzie daja mi leki przeciwbolowe i wyciszajace. Nastepnie zaczynaja podawac srodek nasenny i lekarz zaklada szew okrezny. Po jakis 10-15 minutach powinnam sie wybudzic i jade na troszke na sale pooperacyjna gdzie chwile beda monitorowac moje serce i cisnienie oraz tetno dziewczynek.

Czekam teraz, az skonczy sie jakos zabieg i biora mnie.

reklama
Do góry