Sasankaa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze :* pomysłpomysl sobie jaka będziesz obeznana że szpitalemByl u mnie anestezjolog wytlumaczyla mi wszystko. Najpierw dostaje na sali leki rozkurczowe, potem ide na sale operacyjna gdzie daja mi leki przeciwbolowe i wyciszajace. Nastepnie zaczynaja podawac srodek nasenny i lekarz zaklada szew okrezny. Po jakis 10-15 minutach powinnam sie wybudzic i jade na troszke na sale pooperacyjna gdzie chwile beda monitorowac moje serce i cisnienie oraz tetno dziewczynek.
Czekam teraz, az skonczy sie jakos zabieg i biora mnie.
Oj skok nastrojowy to ja mam dziś bardzo. Maz mnie tak wku#$&€, że wydzieralam się na niego do telefonu pod biedronka ... do tego of kors płacz, łzy... ale mnie wkurzyl u nie wytrzymałam.Trzymam kciuki i ja w końcu dotarłam do końca czytania was, ja ostatnio mam skoki nastrojowe raz się cieszę zaraz mam doła no ale ciąża robi swoje
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom