reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Gratuluję udanych wizyt i zdrowych dziewczynek [emoji7]
U mnie dzisiaj smutno bo rano zadzwonił Tata ze babcia nie żyje [emoji22] a w sobotę miała być Jej impreza urodzinowa....90 lat i zabrakło kilku dni... [emoji53]

16udskjopmtfyunf.png

Bardzo mi przykro :( Babcia dozyla pięknego wieku... trzymaj się Kochana :*

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
A, i jeszcze zrobiłam cytomegalię tak jak radziłyście i wyszła mi dodatnia :/ IgG 314 czyli reaktywne, IgM 4,5 czyli niskie ale dodatnie [emoji52] kazał mi zrobić awidność i się nie martwić.
Trochę mnie to jednak zmartwiło...

0d1yhqvkorvfo1vd.png
Napisz do suelen ona się na tym znała. Jak odebrałam swoje wyniki to u mnie było igm 0,210 igg 8,98
Hahaha!! Chodziło mi o to że widok na kość udową był "od dołu"- rozkraczony maluszek pokazywał wszystko pięknie, chłopcy tez byli ekshibicjonistami i dobrze pamietam jak wyglada chłopiec od dołu, wiec od razu zorientowałam sie że "czegoś" brakuje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Mój lekarz formalista powiedział, ze nigdy nie daje 100% na dziewczynkę, bo siusiak moze sie ukryć a jądra mogą nie zejść do końca trzeciego trymestru wiec baaaaaardzo rzadko chłopiec moze wyglądać trochę jak dziewczynka. W druga str podobno nie ma pomyłek.

A! I któraś z Was zastanawiała sie o co chodziło z zaciskaniem piąstek- moja jedną tez miała zaciśniętą, co lekarz podkreślił, zapytałam o co chodzi i wyjaśnił mi że jak jest zaciśnięta to nie mozna dokładnie oglądnąć palców. I tyle.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moja mała mialam obie piąstki zaciśnięte to tez ki gin powiedziała ale spala wiec mogła mieć. Natomiast następnym razem mam jej przypomnieć by zobaczyła te raczki czy jak się rusza to ma zaciśnięte bo to może oznaczać jakieś skurcze mięśni czy jakoś tak. Nie kazała się na tym etapie martwić wiec jej ufam.
U mnie dzisiaj smutno bo rano zadzwonił Tata ze babcia nie żyje [emoji22] a w sobotę miała być Jej impreza urodzinowa....90 lat i zabrakło kilku dni... [emoji53]

16udskjopmtfyunf.png
Wspolczuje

16udskjopmtfyunf.png

Bardzo o współczuję.. Takie sytuacje zdarzają się w najmniej oczywistych momentach..

reklama
Do góry