Ja robię usg III trymestru w 30tyg. ciąży do wypadnie jakoś na początku kwietnia.Anulka strasznie mi przykro [emoji20]
Dziewczyny kiedy teraz następne ważne usg powinno być? Już nie pamiętam a chcę się zapisać na 3D do Invicty
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Współczuję piękny wiek a córcia mega mądra dziewczynkaDziękuję dziewczyny Teraz przede mną dużo rozmów z moją młodszą córką... Jak sama dziś powiedziała to "Jej" pierwsza śmierć... Dziwne jest spojrzenie na to z perspektywy niespełna 8-latki. Po kilku minutach rozmowy przyszła z telefonem i mówi to muszę usunąć Babcię z telefonu... A mi nawet taka myśl nie przeszła
Przepraszam że smęcę ...
Emkaa
Fanka BB :)
Współczuje ja też w tej ciąży przeżyłam śmierć babci, wiem jakie to trudne . 3 maj się dzielnie.Gratuluję udanych wizyt i zdrowych dziewczynek [emoji7]
U mnie dzisiaj smutno bo rano zadzwonił Tata ze babcia nie żyje [emoji22] a w sobotę miała być Jej impreza urodzinowa....90 lat i zabrakło kilku dni... [emoji53]
Dziewczyny wczoraj po pracy (dzień bardzo irytujący) rozbolał mnie brzuch tak po środku i do tego plecy do późnych godzin nocnych wzięłam nospe ale zamiast 2 tylko jedną tabletkę i nic nie pomogło któras tak miała
Dzisiaj jest trochę lepiej ale zastanawiam się czy nie pójść do szpitala
Dzisiaj jest trochę lepiej ale zastanawiam się czy nie pójść do szpitala
reklama
Marciotek88
Fanka BB :)