reklama
*Vanilia*
Moderatorka
I ja tak mówiłam [emoji16] teraz już się nie zapieram tylko kupuje róż
karina88
Fanka BB :)
gratulacje! Haha cieszysz się na tę córkę jak ja)Dziewczyny ja po połówkowym i......... Na 98% dzieeeeeewczyyyyynkaaaaaaa!!!!!!!!!! Aż sie popłakałam!!!! Zdrowa, 480g!!!!!!
Lek powiedział ze nigdy nie daje 100% na dziewczynkę ale ja tam juz na usg widziałam dwóch chłopców i jak zaczął mierzyć kość udową to juz sama wiedziałam co jest grane [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
a ja jeszcze nic różowego nie kupiłam. No bodziaki takie łososiowe, ale jakoś unikam narazie bo wiem że to i tak nieuniknione. Na bank dużo dostanie różu to póki mogę to unikam
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Blackandwhite
Aktywna w BB
Daktyl2016
Camel 86-104, bez bucikow.
Yooohoosek GRATULUJĘ!!
Yooohoosek GRATULUJĘ!!
camel
Przejrze co mam, wybiore najladniejsze i dam ci znac. Najwyzej przesle pare fotek jak sie juz dokopie do tej rozmiarowki. Jak juz bede wiedziec co i ile to powiem ci ile za to bede chciala. A twoj chlopczyk w jakim miesiacu sie urodzil. Zebym wiedziala czy bardziej letnie czy zimowe tez.Camel 86-104, bez bucikow.
Yooohoosek GRATULUJĘ!!
Ja miałam takie trzy wczorajNo i mamy tez pierwsze skurcze Braxtona....
Co za dzień[emoji3]
Dobry wieczór [emoji3] ja dziś po wizycie czuje niedosyt bo usg było bardzo szybciutko. Stwierdziła że nie ma potrzeby jak dopiero miałam polowkowe. Więc obleciala tylko brzuch sonda popatrzyła co uważała za słuszne. Oczywiście sprawdziła serduszko i mi puściła tak dudnilo że ho ho! Stwierdziła że wszystko jest jak najbardziej ok a Mała tak się odwróciła twarzą do łożyska że zdjęcia ładnego i tak by nie było. Lozysko wciaz na przedniej sciane trochę się do góry podniosło także nie dostaje do ujścia. Przed tym miałam badanie na fotelu a potem jeszcze dopochwowo usg oglądała szyjke. Ma ponad 4 cm chociaż jest jakaś miękka i ma w pewnym miejscu poszerzenie więc współżycie dalej nie wskazane. Wagi ani innych wymiarów mi nie podała. Ale ufam że skoro wg niej jet ok to na pewno jest. Nawet na moje +3kg nic nie mówiła stwierdziła że ostatnio wogole brzucha nie miałam a teraz jest już pokaźny a że wszystko waży dziecko wody płodowe a i piersi mi tak urosły [emoji3] dostałam skierowanie na krzywa cukrowa [emoji6] morfologia i mocz ok. A co do magnezu to kazała mi brać co 8h czyli w moim przypadku 3x1 Asmag forte bo że magnez działa do 8godz.
Gratuluję innym wizytujacym! Dziś miałam ciężki dzień a jutro też mam trochę na głowie więc juz idę spać! Dobranoc [emoji3]
Gratuluję innym wizytujacym! Dziś miałam ciężki dzień a jutro też mam trochę na głowie więc juz idę spać! Dobranoc [emoji3]
reklama