reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Zajączku a ile Twoja Rozalka waży?

oar8ugpjafqeooh5.png

reklama
Zając gratuluję córci,suuuper :)

Majka od czego jest ten Twój lekarz skoro na fotelu Cię nie bada,skierowania na przeciwciała nie chce dać i jeszcze nie chce sprawdzić na usg spojenia :o ??
Ech daj spokój, szkoda gadać. Głupio mi teraz znowu zmieniać lekarza. Zastanowię się nad dodatkową prywatną wizytą. [emoji20]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

własnie wracam od ginekologa który to za pierwszym razem stwierdził że będzie chłopczyk i wiecie co dalej przy tym obstaje , mam więc dwóch ginekologów jeden zapewnia mnie że dziewczynka a drugi że będzie chłopczyk też na dwóch wizytach .:( Od teraz tylko kolory neutralne , będzie wielka niespodzianka przy porodzie .;) szkoda tylko ze aż tak mnie skołowali :(
Chyba pozostaje Ci iść do 3 lekarza.

Dzięki dziewczyny;) Normalnie głupio mi się wczoraj w tym gabinecie zrobiło ;( OK 2kg na 2 tyg to sporo, ale chyba takie uwagi powinna robić dopiero przy nast. wizycie jeśliby znów bym sporo przytyła :(

w57vyx8dubspq12k.png
Ja dostałam w pierwszej ciąży opieprz bo przytyłam w 2 tyg 5kg [emoji23][emoji23] . Ja bym się nie przejmowała wgl. Ja juz mam lekko ponad 4kg na plusie .

po 1 trymestrze ponoć przybieranie 0,5kg na tydzień jest prawidłowe. Ja nadal 2kg na plusie i wg tabel w necie i apki w fonie mam niedowage :eek:, bo powinnam 4kg wiecej

Bellax wg mnie nie ma co się przejmować - jeśli by to było dużo więcej kg to owszem, ale 2kg to co to jest? Najwyżej jak do następnej wizyty znowu przytyjesz więcej to wtedy Przemyśl ograniczenie słodkości i tyle ;) w koncu to potem ty będziesz miała więcej do zrzucenia, a nie lekarz. Nie kumam takiego czegos, raz za mało, raz za dużo - Heloł to tylko 2kg :)

Majka ja bym bez skrupułów zmieniła lekarza w twojej sytuacji

7u223e3kwboc3bjp.png

własnie wracam od ginekologa który to za pierwszym razem stwierdził że będzie chłopczyk i wiecie co dalej przy tym obstaje , mam więc dwóch ginekologów jeden zapewnia mnie że dziewczynka a drugi że będzie chłopczyk też na dwóch wizytach .:( Od teraz tylko kolory neutralne , będzie wielka niespodzianka przy porodzie .;) szkoda tylko ze aż tak mnie skołowali :(
Cymera może to bliźniaki [emoji23]
A tak poważnie idź do 3 na konsultacje.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

po 1 trymestrze ponoć przybieranie 0,5kg na tydzień jest prawidłowe. Ja nadal 2kg na plusie i wg tabel w necie i apki w fonie mam niedowage :eek:, bo powinnam 4kg wiecej
Ja mam na ten moment 1,5kg na plusie, a z karty wychodzi ze 0,5kg bo pierwszy pomiar był zły i nic moja ginka nie komentowala. Choć też apki pokazują mi że za mało.
Mąż powiedział że bedzie mnie tuczył, z tej okazji dostałam wczoraj ciastko i chipsy [emoji14]

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
Do góry