reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Gratuluję Córeczki [emoji7] a mi właśnie pasuje do Ciebie bardziej córeczka [emoji8] już widzę śliczną blondyneczkę [emoji6]
Jak mąż? Cieszy się z Księżniczki?

16udskjopmtfyunf.png
Hehe włosy niech lepiej ma po tatusia jeśli chodzi o ilość ;) oj taaaak bardzo :) chciał córeczkę:) jest przeszczesliwy :) ja też już pierwsze zaskoczenie za mną:)
Moja mała Rozala :) ma 16 cm :)
p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Jestem po wizycie, później Was nadrobie.

Wyniki ok, wszystko dobrze.
@majka_km6 ten ból u mnie to rozejscie spojenia-sprawdzał na usg :( mam jak najwięcej leżeć, mogę kupić pas taki podtrzymujacy. brać maks 3 razy dziennie. do dupy w ****
Wiec może powiedz swojemu lekarzowi o tych Twoich bólach

Ko
Jestem po wizycie, później Was nadrobie.

Wyniki ok, wszystko dobrze.
@majka_km6 ten ból u mnie to rozejscie spojenia-sprawdzał na usg :( mam jak najwięcej leżeć, mogę kupić pas taki podtrzymujacy. brać maks 3 razy dziennie. do dupy w ****
Wiec może powiedz swojemu lekarzowi o tych Twoich bólach
Właśnie chodzi o to że mój gin nie chce tego sprawdzić za pomocą usg. Za pierwszym razem powiedział mi że to pewnie więzadła a teraz że boli i będzie boleć. Ortopeda palpacyjnie stwierdził że faktycznie spojenie się rozchodzi ale jeszcze jest ok a pas mi nic nie da bo i tak nie pójdę w nim rodzić. Ja mam takiego pecha do lekarzy że już do innego na konsultacje nie idę.

Zając cudna Wasza Rozalcia [emoji3]

Laura słyszałam i bezpłatnych wizytach położnych, ale nie korzystam. Najchętniej tych po porodzie też bym nie przyjęła, bo mam nieciekawe doświadczenia

7v8rikgn6c3m2w2o.png

Hehe Zając gratuluję mój Kuba będzie miał dużo koleżanek :-)

Saulen cieszę się że się trzymacie w trzypaku.

Emkamat wiem że to wkurzające ale dasz radę ;-)

Ha dziś miałam wizytę u swojego gin i wsio oki ;-) pytałam o sn i mówi że się nie godzi że względu na Nasze przejścia.

reklama
własnie wracam od ginekologa który to za pierwszym razem stwierdził że będzie chłopczyk i wiecie co dalej przy tym obstaje , mam więc dwóch ginekologów jeden zapewnia mnie że dziewczynka a drugi że będzie chłopczyk też na dwóch wizytach .:( Od teraz tylko kolory neutralne , będzie wielka niespodzianka przy porodzie .;) szkoda tylko ze aż tak mnie skołowali :(

Do góry