Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super gratulacje wielkie i nie trzeba kombinować z imieniem [emoji3]Dziewczyny przedstawiam Wam nasza Rozalke tak to jest z przeczuciami jest zdrowa i rozwija się prawidłowo muszę poszukać ile waży i ile mierzy bo ... nie pamiętam jestem w szoku
Ja dziś o 16.30...11 40 połówkowe. Stres jak cholera... trzymajcie kciuki któraś z WAS dziś wizytuje ?
Dziewczyny przedstawiam Wam nasza Rozalke tak to jest z przeczuciami jest zdrowa i rozwija się prawidłowo muszę poszukać ile waży i ile mierzy bo ... nie pamiętam jestem w szoku
Dziewczyny przedstawiam Wam nasza Rozalke tak to jest z przeczuciami jest zdrowa i rozwija się prawidłowo muszę poszukać ile waży i ile mierzy bo ... nie pamiętam jestem w szoku
Ja co miesiąc mam morfologię. Teraz też powtórzenie toksoplazmozy będę robiłaZając gratulacje
Kurde to tylko ja tak często się kłuje? Co miesiąc morfologia dla gina i tsh dla endo więc dwa pobrania miesięcznie :/
Trzymam kciukiJa dziś o 16.30...