reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny, u ktorych roznica miedzy dziecmi bedzie ok 2 lat: zdecydowałyscie juz jak bedziecie wozic dzieci na spacery? Dostawka? Podwojny wozek? Bo ja sie zastanawiam i nie wiem na co sie zdecydowac...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To okropne juz nic nie pomaga...

p19u9jcg81ehxczt.png
Tak ja też jestem fanką kremów Nivea. Z tym że ja wolę te w wersji nawilżające a nie te klasyczne natluszczjace. A do ust też Nivea ma super masełka. Mają śliczne zapachy i usta po nich są cudownie miękkie! Ja w każdej torebce mam jedno takie masełko :)

Dziewczynki moje pytanie brzmi tak:
Moze by zalozyl watek w ktorym bysmy sobie nawzajem posprzedawaly za jakies symboliczne kwoty ciuszki z wczesniejszych dzieci albo te ktore nie siadly nam z plcia?

Mam pelno pieknych sukieniek po corkach i az zal to wywalic bo tyle kasy na to wszystko poszlo..

Co Wy na to?

Moze by zalozyl watek w ktorym bysmy sobie nawzajem posprzedawaly za jakies symboliczne kwoty ciuszki z wczesniejszych dzieci albo te ktore nie siadly nam z plcia?

Mam pelno pieknych sukieniek po corkach i az zal to wywalic bo tyle kasy na to wszystko poszlo..

Co Wy na to?

Ja jestem za [emoji4]

Co Wy na to?

Jestem za [emoji4]

Nie spie od 4 rano bo stres mnie zjada [emoji52]

reklama
Dzis sie klade do szpitala, zrobia mi wymaz bakteriologiczny (czy jakos tak) i w zaleznosci od wynikow zapadnie decyzja kiedy.

No tak bardzo dobrze, ze to sprawdzaja..
Szew z tego co pamietam to w narkozie jest zakladany tak?
Ale ile bym nie slyszala to zawsze ladnie trzyma jak sie do tego duzo odpoczywa i wszystkie znajome donosily pieknie swoje dzieciaczki..
I Tobie tego zycze [emoji110]

Do góry