Daktyl2016
Fanka BB :)
Zając ja mam tak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze może ci się przydać pod koniec ciąży. Zostaw sobie awaryjnie.Hej. Dziewczyny została mi luteina 100, mam tego 5,5 opakowania. Nie potrzebuje któraś z was?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej. Dziewczyny została mi luteina 100, mam tego 5,5 opakowania. Nie potrzebuje któraś z was?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
To okropne juz nic nie pomaga...
Ja jestem w 27 tc i lekarz już kazał odstawić. Mam pół listka więc w razie czego jest. Szkoda żeby tak leżała może się komuś przydaJeszcze może ci się przydać pod koniec ciąży. Zostaw sobie awaryjnie.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie no aż takiego dramatu z nim nie mam ale z przyjemnością na tą wizytę też nie idę.Oj u mnie na nfz w przychodni połówkowe robi też taki gbur,dlatego idę prywatnie,chociaż do niego też jestem zapisana,ale raczej zrezygnuje. Moja koleżanka u niego robiła i mówiła,że porażka,zresztą na znanylekarz też ma beznadziejnie opinie... ponoć jak jakaś kobitka się go zapytała o płeć, to on odpowiedział :co za różnica,jak się urodzi i tak może zmienić !!!
Mi na usta najlepiej działa krem Nivea ten zwykły [emoji4] też są mega sucheJa mam strasznie sucha skórę na ustach nic nie pomaga