melomanka u nas będzie równo 2 lata i narazie chcemy dostawke do głębokiego. Poza tym mam drugi wozek- parasolke Maclarena więc na jakieś większe wypady z mężem możemy na dwa wózki. Nie chce już trzeciego kupować.
młoda Mama jestem za!
Zając co do ruchów to jeszcze poczujesz. Ty masz i tak termin chyba na koniec czerwca? Zawsze to różnica 2-3tyfodni a to duzo. ja w 20 panikowalam bo nie czułam a to druga ciąża a teraz jestem 22 i fika regularnie, aż strach się bac co będzie dalej.
Ale żeby nie było za dobrze to ja też mam doła z jednego powodu. Nie wychodze z synkiem na spacery... kurde no nie mam siły... siedzimy całe dni w domu i wychodzimy tylko jak mąż w domu. Mam mega wyrzuty sumienia ale mieszkam na terenie gdzie cały czas się schodzi z górki a wrócić muszę pod górkę i nie mam siły pchać wózka a jak idę z małym na nogach to on mi ucieka i się z nim szarpie i dopiero nie mam ochoty na takie rarytasy. Ale gryzie mnie to strasznie, jeszcze jak był chory to miałam wytłumaczenie ale os kilku dni jest zdrowy i mógłby wychodzić... Ach he, zawsze zle
)
Napisane na SM-G930F w aplikacji
Forum BabyBoom