reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzis sie klade do szpitala, zrobia mi wymaz bakteriologiczny (czy jakos tak) i w zaleznosci od wynikow zapadnie decyzja kiedy.

Bd dobrze kochana . Dużo kobiet ma szew [emoji4] mnie to pewnie też będzie czekało. Trzymam kciuki [emoji8] i bez stresu [emoji38]

reklama
Dzień dobry.

U nas noc kiepska bo Nikoś znowu miał 39.4... jedziemy dzisiaj do lekarza bo dziwnie choruje jak na niego :/

Co do wątku to fajny pomysł - może nawet ja coś odkupię bo niby płeć ta sama, ale wtedy miałam 3/4 ubranek od znajomych, którym już oddaliśmy, a póki co nic nie mówią, że znowu pożyczą hehe ;)

Suelen ja coś przeoczylam, chyba, że na zamkniętym pisałas - masz rozwarcie? Moja koleżanka z drugiego forum miała zakładany szew na szyjkę, straciła kilka ciąż na rożnym etapie, także przez to wczesniej urodziła i niestety maluszek zmarł po miesiącu... a z tym szwem donosiła piękną i zdrową córeczkę takze warto na prawdę jak jest powod :) trzymam kciuki

7u223e3kwboc3bjp.png

Dziewczyny, u ktorych roznica miedzy dziecmi bedzie ok 2 lat: zdecydowałyscie juz jak bedziecie wozic dzieci na spacery? Dostawka? Podwojny wozek? Bo ja sie zastanawiam i nie wiem na co sie zdecydowac...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie bedzie różnica 2 lat (dokładnie 22mce). Na pewno dostawka. Sprawdziło sie to przy starszym (choć tam różnica była 2 lata i 4 mce) ale syn ładnie chodzi, buntuje sie na wózek. I planuje mieć ze sobą nosidło- zawsze mozna wrzucić na plecy.

Sulen trzymam kciuki! Dziwne ze nie kazali ci przyjść z wynikiem wymazu, czeka sie na to kilka dni i siedzisz w niepewności a tak wiedziałabym co i jak.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :) Też jestem za takim wątkiem :) U nas nocka bezsenna- no jak mnie wkurza jak mąż chrapie czasami wwrrr. W ogóle wszystko mnie ostatnio drażni,no tak w w minutę mam takie nerwy,że strach się bać. A jak u Was, też hormony buzują ;;)?

Witam. Przespalam cala.noc bez ani jednego wstanie taka byłam zmęczona.

Suelen będzie dobrze. Szef napewno ci pomoże w spokoju donosi ciążę.

Gratuluje jeszvze raz mamom które miały wizyty i które poznały albo upewnila się w płci swojego maluszka. Ja mam 9 lutego. Ciekawe czy i tym razem maluch będzie uparty.

Cześć Dziewczynki

Suelen kochana wszystko będzie dobrze, w szpitalu będziesz miała dobra opiekę i zapadną tam tylko dobre decyzje. Głowa do góry!

Melomanka mój synek w czerwcu będzie miał dokładnie 30 mscy, czyli 2,5 roku. On bardzo lubi jeździć do dzisiaj we wózku, więc ja zostawiam póki co jego spacerowke a z dostawka, to zobaczymy już w praniu jak wyjdzie i w razie czego zamowimy.

Jejku jak ja już mam dość tych wirusów :( Synkowi przeszła biegunka i gorączka, mnie też, ale za to od rana wymiotuje. Kiedy to się skończy :( Jeszcze dzisiaj jestem umowiona na 19. do dentysty i nie mam pojęcia czy w ogóle dam radę dojechać, bo jestem osłabiona przez te biegunki i wymioty :(

reklama
Dzien dobry :) u mnie dzis dziwne sny ... mezowinrzeczy przez balkon wyrzucslam bo sie z nim klocilam i jakos tak mi przykro od rana...
W zwiazku z tym doszlam do wniosku ze jestm jedyna ktora nie czuje regularnych ruchow. Nie pomaga jedzenie itp...ehh :(

p19u9jcg81ehxczt.png

Do góry