reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Skoro przed miałaś 900 z hakiem a teraz ok 100 to jest wsio ok. Na moje oko musiałaś chorować krótko przed pierwszy badaniem. Niczym się nie martw. Maleństwo napewno sie nie zarazi tym bo masz przeciwciała.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam 93 mam 99 :) ale to i tak dalej nisko bo oczywiście dr Google;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
ja też już po prenatalnych , dzidzia zdrowa i śliczna stopy całe 4 cm
emoji7.png
łożysko na ścianie tylnej , szyjka ok . U nas zmiana tym razem wyszła dziewczynka o_O nie wiem już co o tym myśleć . w 19 tyg lekarz powiedział że ręce da sobie pociąć że chłopczyk , chociaż ani on a ja nie wiedzieliśmy tam ptaszka a jedynie coś co przypominało jąderka .Teraz inny lekarz pokazał nam dziewczynkę ewidentnie widać było ziarenko kawy albo kajzerkę .

No to ładna niespodzianka:) A ubranka juz kupiłaś?

Rety ja już nie wiem co robić. Synek i ja mamy te biegunki na pewno wirusowe, u nas w okolicy panuje teraz to cholerstwo, bo sporo ludzi narzeka na biegunki, wymioty i osłabienie. I teraz nie wiem czy mamy brać te smecty i inne, bo czytałam, ze jeśli biegunka na tle wirusowym, to najlepiej przeczekać i dac się oczyścić organizmowi z wirusa, a z drugiej strony będę czekać kilka dni, to się oboje wymęczymy dopiero :( Synek ma pierwszy raz biegunke w swoim życiu, ja w ciąży i nie wiem co robić. A jutro mam USG polowkowe i na pewno nie zdążę do lekarza rodzinnego pójść na konsultacje. Pomóżcie :(

Rety ja już nie wiem co robić. Synek i ja mamy te biegunki na pewno wirusowe, u nas w okolicy panuje teraz to cholerstwo, bo sporo ludzi narzeka na biegunki, wymioty i osłabienie. I teraz nie wiem czy mamy brać te smecty i inne, bo czytałam, ze jeśli biegunka na tle wirusowym, to najlepiej przeczekać i dac się oczyścić organizmowi z wirusa, a z drugiej strony będę czekać kilka dni, to się oboje wymęczymy dopiero :( Synek ma pierwszy raz biegunke w swoim życiu, ja w ciąży i nie wiem co robić. A jutro mam USG polowkowe i na pewno nie zdążę do lekarza rodzinnego pójść na konsultacje. Pomóżcie :(
Smecta i Niforuksazyd działają wlasnie przeciw bakteryjnie i na takie dziadostwa są idealne. One nie zatrzymują biegunki w odróżnieniu od np. Tasectanu czy węgla. Elektrolity i probiotyk(z l. rhamonous) też wskazane podać. Powodzenia i zdrowia!!!!

reklama
ja też już po prenatalnych , dzidzia zdrowa i śliczna stopy całe 4 cm
emoji7.png
łożysko na ścianie tylnej , szyjka ok . U nas zmiana tym razem wyszła dziewczynka o_O nie wiem już co o tym myśleć . w 19 tyg lekarz powiedział że ręce da sobie pociąć że chłopczyk , chociaż ani on a ja nie wiedzieliśmy tam ptaszka a jedynie coś co przypominało jąderka .Teraz inny lekarz pokazał nam dziewczynkę ewidentnie widać było ziarenko kawy albo kajzerkę .

Prawdziwy rolercoster. Pamietam, że juz cos kupiłaś dla chłopaka.

A jak Ty czujesz się z tą zmianą?

oar8pg4n1kii9v0d.png

Do góry