reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

kupiłam już kilka rzeczy dla chłopczyka , na moje szczęście tylko kilka ;) reszta w kolorach neutralnych .Z dwojga złego lepiej ubrać dziewczynkę w niebieskie body niż potem chłopczyka w sukienkę :p ale powiem wam że przywykłam do myśli że chłopczyk a tu taka zmiana , już sama nie wiem co o tym myśleć .Pocieszam się faktem że w badaniach wychodzi super :D

reklama
Rety ja już nie wiem co robić. Synek i ja mamy te biegunki na pewno wirusowe, u nas w okolicy panuje teraz to cholerstwo, bo sporo ludzi narzeka na biegunki, wymioty i osłabienie. I teraz nie wiem czy mamy brać te smecty i inne, bo czytałam, ze jeśli biegunka na tle wirusowym, to najlepiej przeczekać i dac się oczyścić organizmowi z wirusa, a z drugiej strony będę czekać kilka dni, to się oboje wymęczymy dopiero :( Synek ma pierwszy raz biegunke w swoim życiu, ja w ciąży i nie wiem co robić. A jutro mam USG polowkowe i na pewno nie zdążę do lekarza rodzinnego pójść na konsultacje. Pomóżcie :(

Ja polecam ten enterosgel u mojego synka właśnie zawsze działał cuda przy wirusowkach on ma działanie detoksykacyjne

kupiłam już kilka rzeczy dla chłopczyka , na moje szczęście tylko kilka ;) reszta w kolorach neutralnych .Z dwojga złego lepiej ubrać dziewczynkę w niebieskie body niż potem chłopczyka w sukienkę [emoji14] ale powiem wam że przywykłam do myśli że chłopczyk a tu taka zmiana , już sama nie wiem co o tym myśleć .Pocieszam się faktem że w badaniach wychodzi super :D
Ja miałam tak samo. Szok niesamowity tym bardziej , że u nas lekarz mówił 100% cipka [emoji23][emoji16] a teraz już nie wyobrażam sobie , że może być inaczej. Nasze marzenie [emoji173] nasz synek [emoji173]

f2w3rjjgdojcnp4w.png

Ja dopiero doczytałem opis i lekarz nic nie powiedział ale napisał: " Łożysko na przedniej ścianie, bez cech oddzielenia się, po za ryzykiem przodowania." czyli ze jednak nie podeszło do góry, może się zrobić przodujące czy co... W poprzednich ciążach nie miałam żadnych problemów z łożyskiem.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dopiero doczytałem opis i lekarz nic nie powiedział ale napisał: " Łożysko na przedniej ścianie, bez cech oddzielenia się, po za ryzykiem przodowania." czyli ze jednak nie podeszło do góry, może się zrobić przodujące czy co... W poprzednich ciążach nie miałam żadnych problemów z łożyskiem.

Jak poza ryzykiem to chyba dobrze. Tak bym to rozumiała.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Dlaczego ? A masz na przedniej ? Podniesie się . Przecież nie masz ryzyka przodowania. U mnie jest grubymi literami napisane , że łożysko ma chechy przodowania a brzeg łożyska styka się z ujściem szyjki macicy.

f2w3rjjgdojcnp4w.png

Smecta i Niforuksazyd działają wlasnie przeciw bakteryjnie i na takie dziadostwa są idealne. One nie zatrzymują biegunki w odróżnieniu od np. Tasectanu czy węgla. Elektrolity i probiotyk(z l. rhamonous) też wskazane podać. Powodzenia i zdrowia!!!!

Ja polecam ten enterosgel u mojego synka właśnie zawsze działał cuda przy wirusowkach on ma działanie detoksykacyjne

Dziewczyny jesteście kochane- dziękuję Wam bardzo :* jutro wstapie do apteki.

reklama
Dlaczego ? A masz na przedniej ? Podniesie się . Przecież nie masz ryzyka przodowania. U mnie jest grubymi literami napisane , że łożysko ma chechy przodowania a brzeg łożyska styka się z ujściem szyjki macicy.

f2w3rjjgdojcnp4w.png
No jest na przedniej ścianie. Na jednej wizycie pani doktor powiedziała mi że łożysko jest bardzo nisko ale może jeszcze się podnieść. Z tego opisu wnioskuję że jeszcze się nie podniosło ale przodujące nie jest więc puki co ok.

Do góry