Sasankaa
Fanka BB :)
Super że wszystko dobrzeJa juz po prenatalnych. Wszystko ok. I bez zmian chłopak [emoji7][emoji7]
Zobacz załącznik 793631Zobacz załącznik 793632
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super że wszystko dobrzeJa juz po prenatalnych. Wszystko ok. I bez zmian chłopak [emoji7][emoji7]
Zobacz załącznik 793631Zobacz załącznik 793632
Nawet w ciąży jeśli wynik jest wysoki ? Wiesz ja już zaczęłam serio panikowac...Madzien gratuluje
Zając z tego co wiem to taki wynik świadczy o przebytym zakażeniu i że posiadasz przeciwciała
Dziewczyny jakie polecacie domowe sprawdzone sposoby na biegunkę? Jemy bułki pszenne, na obiad zupa marchewkowa z mocno ugotowanym ryżem, banany dojrzałe, co jeszcze? Popijamy sporo wody mineralnej małymi porcjami i do tego probiotyk enteromax.
Dziewczyny pomóżcie rozszyfrować. Do lekarza jutro ale ... odebrałam wyniki toxo. Igg wysokie 99 obecne a igm nieobecne. Co to znaczy przed ciąża też miałam wysokie...jest zagrożenie dla maluszka ?
Pewnie zrobi mi awidność...
Dziewczyny jakie polecacie domowe sprawdzone sposoby na biegunkę? Jemy bułki pszenne, na obiad zupa marchewkowa z mocno ugotowanym ryżem, banany dojrzałe, co jeszcze? Popijamy sporo wody mineralnej małymi porcjami i do tego probiotyk enteromax.
Wysoki wynik może oznaczać że zakażenie było stosunkowo niedawno. Tyle że nie wiem jaki wynik jest wysoki przy toxoNawet w ciąży jeśli wynik jest wysoki ? Wiesz ja już zaczęłam serio panikowac...
No tak,ale dokładnie to już musisz swojej gin zapytaćNawet w ciąży jeśli wynik jest wysoki ? Wiesz ja już zaczęłam serio panikowac...
No tak... Tyle ze przed ciąża też miałam wysokie poziom igg 93 1.09. Teraz mam 99 igg. Brak igm. Sama nie wiem. Ale się martwieWysoki wynik może oznaczać że zakażenie było stosunkowo niedawno. Tyle że nie wiem jaki wynik jest wysoki przy toxo
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom