Biedronka84
Fanka BB :)
Daktyl ja mam w Diagenie jednak ale u dr Malec 8 lutego[emoji2]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też jutro o 16:20A ja za niecale 24h mam polowkowe [emoji3][emoji3] juz sie nie moge doczekac [emoji7]
Wionatq ja chodze na NFZ i prywatnie zalezy czy moge czekac
Ja będę w lutym na plomby tylnych zębówDziewczyny chodzi może któras z was do stomatologa na NFZ?
ja mam we wtorek i w czwartekto zapowiada się ciekawy tydzień ja też mam połówkowe , ktoś ma na wtorek jak ja ?
Ja będę w lutym na plomby tylnych zębów
Ja też mam połówkowe w środę Ktoś jeszcze?
ja też na koniec lutego czekam normalnie ale w sumie nie mówiłam że jestem w ciążyA czekasz normalny czas na swoją kolej?
Nie Zapisałam się na luty bo dopiero wtedy będę u rodziców a tam mam panią która robi na NFZ i robi dobrze. A jakbym miała czekać w kolejce to... lipiecA czekasz normalny czas na swoją kolej?