reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ja przed ciążą poszłam na NFZ i tak musiałam za białe swiatlo-utwardzalne plomby płacić. Więc następnym razem pójdę prywatnie . A że lekarz beznadziejny to już swoją drogą.
Dlatego ha robię tylne żeby na NFZ ale z tego co wiem to plomby biale utwardzane. Ale ta pani doktor ma podpisany kontrakt z NFZ na tą podstawową opiekę stomatologiczna.

I nie czekam bo powiedziałam że jestem w ciąży i ze interesuje mnie luty :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja też w środę mam połówkowe [emoji5]

7u223e3kwboc3bjp.png

My również na środę :)

Powoli dopada mnie chęć zaczęcia robienia wyprawki, w naszym przypadku raczej będzie to kolekcjonowanie jakiś nowalijek, bo ubranka i cała resztę będziemy mieć po starszej córce :) Zaczęłam się zastanawiać nad takim tematem jak spowijanie Maleństwa. Córkę urodziłam w połowie sierpnia i jak wyszłam ze szpitala to lato zamieniło się momentalnie w dość ciepłą ale szybką jesień i rożek był idealny (długo nam służył), a teraz czerwiec, nie wiadomo co lato przyniesie i pomyślałam, że połączymy przyjemne z pożytecznym. Na Allegro znalazłam takie rozwiązanie, któraś z mam stosowała? Proszę o opinie :) Myśle tu zdecydowanie o etapie 1.
0f3825e9e8f0d6b758ce2b8c025a83f9.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dzisiaj rano i wczoraj wieczorem miałam jakieś takie dziwne ciagniecie? klucie? w pochwie, wczoraj miałam połowkowe ale u innego lekarza i ten oprócz usg szyjki mi nie sprawdzał a na ostatniej wizycie tj dwa tygodnie temu lekarz powiedział że jest wporzadku twarda i zamknięta. Za dwa tygodnie mam kolejną wizytę myślicie że takie jednorazowe objawy są niepokojące? Czy to tylko rozciagajaca się macica więzadła?

f2w3rjjgvkjhkndh.png

Dziewczyny dzisiaj rano i wczoraj wieczorem miałam jakieś takie dziwne ciagniecie? klucie? w pochwie, wczoraj miałam połowkowe ale u innego lekarza i ten oprócz usg szyjki mi nie sprawdzał a na ostatniej wizycie tj dwa tygodnie temu lekarz powiedział że jest wporzadku twarda i zamknięta. Za dwa tygodnie mam kolejną wizytę myślicie że takie jednorazowe objawy są niepokojące? Czy to tylko rozciagajaca się macica więzadła?

f2w3rjjgvkjhkndh.png
Ja myślę że takie jednarazowe bóle są normalne :* niema co od razu panikowac, mnie czesto coś zakluje ,ciagnie. Ale czesto te bóle sa jak za szybko wstane lub sie porusze gwałtownie.

5djylbetecfse5n6.png

reklama
My również na środę :)

Powoli dopada mnie chęć zaczęcia robienia wyprawki, w naszym przypadku raczej będzie to kolekcjonowanie jakiś nowalijek, bo ubranka i cała resztę będziemy mieć po starszej córce :) Zaczęłam się zastanawiać nad takim tematem jak spowijanie Maleństwa. Córkę urodziłam w połowie sierpnia i jak wyszłam ze szpitala to lato zamieniło się momentalnie w dość ciepłą ale szybką jesień i rożek był idealny (długo nam służył), a teraz czerwiec, nie wiadomo co lato przyniesie i pomyślałam, że połączymy przyjemne z pożytecznym. Na Allegro znalazłam takie rozwiązanie, któraś z mam stosowała? Proszę o opinie :) Myśle tu zdecydowanie o etapie 1.
0f3825e9e8f0d6b758ce2b8c025a83f9.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czesto spotykam sie z opinią że te otulacze są super . Nom , ale ja chyba się nie skusze na taki zakup :)

5djylbetecfse5n6.png

Ostatnia edycja:
Do góry