Ja w pierwszej ciszy ogarnelam sobie wiekszosc ubytkow. Teraz w tej wymieniam plomby. Chodze do prywatnej ktora ma podpisana umowe z NFZ. I w niej jest tak ze zapisuja w kazdy pt na nastepny tydzien. Tylko trzeba byc szybkim bo maja malo miejsc.Dziewczyny chodzi może któras z was do stomatologa na NFZ?
reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Dlatego ha robię tylne żeby na NFZ ale z tego co wiem to plomby biale utwardzane. Ale ta pani doktor ma podpisany kontrakt z NFZ na tą podstawową opiekę stomatologiczna.Ja przed ciążą poszłam na NFZ i tak musiałam za białe swiatlo-utwardzalne plomby płacić. Więc następnym razem pójdę prywatnie . A że lekarz beznadziejny to już swoją drogą.
I nie czekam bo powiedziałam że jestem w ciąży i ze interesuje mnie luty
D
Deleted member 158674
Gość
Ja też w środę mam połówkowe [emoji5]
My również na środę
Powoli dopada mnie chęć zaczęcia robienia wyprawki, w naszym przypadku raczej będzie to kolekcjonowanie jakiś nowalijek, bo ubranka i cała resztę będziemy mieć po starszej córce Zaczęłam się zastanawiać nad takim tematem jak spowijanie Maleństwa. Córkę urodziłam w połowie sierpnia i jak wyszłam ze szpitala to lato zamieniło się momentalnie w dość ciepłą ale szybką jesień i rożek był idealny (długo nam służył), a teraz czerwiec, nie wiadomo co lato przyniesie i pomyślałam, że połączymy przyjemne z pożytecznym. Na Allegro znalazłam takie rozwiązanie, któraś z mam stosowała? Proszę o opinie Myśle tu zdecydowanie o etapie 1.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Natalia91
Dziewczyny dzisiaj rano i wczoraj wieczorem miałam jakieś takie dziwne ciagniecie? klucie? w pochwie, wczoraj miałam połowkowe ale u innego lekarza i ten oprócz usg szyjki mi nie sprawdzał a na ostatniej wizycie tj dwa tygodnie temu lekarz powiedział że jest wporzadku twarda i zamknięta. Za dwa tygodnie mam kolejną wizytę myślicie że takie jednorazowe objawy są niepokojące? Czy to tylko rozciagajaca się macica więzadła?
tynka2506
Dziewczyny chodzi może któras z was do stomatologa na NFZ?
Ja leczyć chodzę na NFZ a np wybielać czy robić licówek prywatnie
mlodamama21
motylek05
Ja myślę że takie jednarazowe bóle są normalne :* niema co od razu panikowac, mnie czesto coś zakluje ,ciagnie. Ale czesto te bóle sa jak za szybko wstane lub sie porusze gwałtownie.Dziewczyny dzisiaj rano i wczoraj wieczorem miałam jakieś takie dziwne ciagniecie? klucie? w pochwie, wczoraj miałam połowkowe ale u innego lekarza i ten oprócz usg szyjki mi nie sprawdzał a na ostatniej wizycie tj dwa tygodnie temu lekarz powiedział że jest wporzadku twarda i zamknięta. Za dwa tygodnie mam kolejną wizytę myślicie że takie jednorazowe objawy są niepokojące? Czy to tylko rozciagajaca się macica więzadła?
reklama
motylek05
Czesto spotykam sie z opinią że te otulacze są super . Nom , ale ja chyba się nie skusze na taki zakupMy również na środę
Powoli dopada mnie chęć zaczęcia robienia wyprawki, w naszym przypadku raczej będzie to kolekcjonowanie jakiś nowalijek, bo ubranka i cała resztę będziemy mieć po starszej córce Zaczęłam się zastanawiać nad takim tematem jak spowijanie Maleństwa. Córkę urodziłam w połowie sierpnia i jak wyszłam ze szpitala to lato zamieniło się momentalnie w dość ciepłą ale szybką jesień i rożek był idealny (długo nam służył), a teraz czerwiec, nie wiadomo co lato przyniesie i pomyślałam, że połączymy przyjemne z pożytecznym. Na Allegro znalazłam takie rozwiązanie, któraś z mam stosowała? Proszę o opinie Myśle tu zdecydowanie o etapie 1.
Ostatnia edycja: