Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za wizyty!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi pomaga syrop z cebuli. Cebulę kroję w plastry, zasypuje cukrem lub miodem 2-3 łyżki, dodaje starty imbir. Odstawiam na noc. Poza tym dużo piję ciepłych płynów.Czesc dziewczyny milego dnia!
A ja od wczoraj jestem zalamana. Znalezlismy z mezem super oferte last minute i jedziemy w poniedzialek w te nasza podroz poslubna. Bylam mega podjarana! No i Postanowilam poprzymierzac moje letnie ubrania... i prawie plakalam haha [emoji23] przez te moje olbrzymie cycki wygladam we wszystkim tragicznie:/ ale juz mialam plan, ze dzis pijade do CH i czegos poszukam, ale wieczorem zaczelo bolec mnie strasznie gardlo. Wzielam *spam* i poszlam spac. A o 5 rano obudzilo mnie juz mega bol gardla... poszukalam tamtum verde- popsikalam, zrobilam mleko z czosnkiem i miodem... no i polozylam sie dalej spac... tersz wstalam, gardlo boli jakby mniej, ale czuje ze to dopiero poczatek ( goraczki na razie nie mam, tylko 37,2. co robic? Mam dwa dni zeby sie nie rozchorowac:/ dajcie prosze jakies domowe sposoby, oprocz mleka z czosnkiem!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
GratulacjeMy już po badaniu. Nadal synek waży 450gram [emoji7]. wszystkie parametry idealne poza jednym które jest na górnej granicy normy i mamy obserwować
Szyjka i macica też ok. ułżyło mi
GratulujęMy już po badaniu. Nadal synek waży 450gram [emoji7]. wszystkie parametry idealne poza jednym które jest na górnej granicy normy i mamy obserwować
No właśnie z tym wygrzewaniem się to nie powinno się w ciazy przesadzać bo nawet gorące kąpiele nie są wskazane.Najlepiej to nie wychodz z domu tylko sie wygrzewaj,cieple skarpety i lez no i te czosnki ,miody,prenale cytryny i to wszystko co dziewczyny pisza dobry jest tez syrop z cebuli.Zycze powodzenia,ale jak sie rozchorujesz to ubezpieczenie powinno wam zwrocic pieniadze.Ja tez tak kiedys mialam jechac na wczasy tylko,ze nie bylam w ciazy i doslownie rozwalilo mnie dzien przed wyjazdem,znam ten bol niestety nie polecielismy
Gratuluję i ciesze się razem z wami[emoji7]My już po badaniu. Nadal synek waży 450gram [emoji7]. wszystkie parametry idealne poza jednym które jest na górnej granicy normy i mamy obserwować
nie martw sie ja w poprzedniej ciąży miałam sytuacje ze miałam duza premie bo kończyłam projekt, ale oczywiście Zus miał wątpliwości chociaż tylko pracodawca wysłał dokumenty ze to za projekt i tyle pieniądze wypłacili, mnie nie wzywaliDzięki! Tak, pracuję w większej firmie, kwota z umowy nie zmieni się, to będzie jednorazowa premia. Zus to jest jakaś masakra - chętnie biorą kasę z naszych comiesięcznych składek ale jeśli chodzi o płacenie to już nie tacy chętni...