reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Trzymam kciuki za wizyty!

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Czesc dziewczyny:) milego dnia!
A ja od wczoraj jestem zalamana. Znalezlismy z mezem super oferte last minute i jedziemy w poniedzialek w te nasza podroz poslubna. Bylam mega podjarana! No i Postanowilam poprzymierzac moje letnie ubrania... i prawie plakalam haha [emoji23] przez te moje olbrzymie cycki wygladam we wszystkim tragicznie:/ ale juz mialam plan, ze dzis pijade do CH i czegos poszukam, ale wieczorem zaczelo bolec mnie strasznie gardlo. Wzielam *spam* i poszlam spac. A o 5 rano obudzilo mnie juz mega bol gardla... poszukalam tamtum verde- popsikalam, zrobilam mleko z czosnkiem i miodem... no i polozylam sie dalej spac... tersz wstalam, gardlo boli jakby mniej, ale czuje ze to dopiero poczatek :(( goraczki na razie nie mam, tylko 37,2. co robic? Mam dwa dni zeby sie nie rozchorowac:/ dajcie prosze jakies domowe sposoby, oprocz mleka z czosnkiem!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
Mi pomaga syrop z cebuli. Cebulę kroję w plastry, zasypuje cukrem lub miodem 2-3 łyżki, dodaje starty imbir. Odstawiam na noc. Poza tym dużo piję ciepłych płynów.

Najlepiej to nie wychodz z domu tylko sie wygrzewaj,cieple skarpety i lez no i te czosnki ,miody,prenale cytryny i to wszystko co dziewczyny pisza dobry jest tez syrop z cebuli.Zycze powodzenia,ale jak sie rozchorujesz to ubezpieczenie powinno wam zwrocic pieniadze.Ja tez tak kiedys mialam jechac na wczasy tylko,ze nie bylam w ciazy i doslownie rozwalilo mnie dzien przed wyjazdem,znam ten bol niestety nie polecielismy
No właśnie z tym wygrzewaniem się to nie powinno się w ciazy przesadzać bo nawet gorące kąpiele nie są wskazane.
My już po badaniu. Nadal synek waży 450gram [emoji7]. wszystkie parametry idealne poza jednym które jest na górnej granicy normy i mamy obserwować;)
Szyjka i macica też ok. ułżyło mi ;)

w57vyx8dubspq12k.png
Gratuluję i ciesze się razem z wami[emoji7]

Odebrałam dzisiaj swój ukochany telefon. Zobaczymy czy naprawa pomogła. Ciesze się bo nawet obserwowanie forum jest znacznie lepsze jak zwykła strona internetowa.
Właśnie skończyłam jeść placki ziemniaczane i dzidzia szaleje z radości w brzuszku. Ostatnio miałam wrażenie jakby fikołka zrobiło. Nie mam pojęcia jak to poczułam ale tak właśnie sobie to wyobrażałam.

reklama
Dzięki! Tak, pracuję w większej firmie, kwota z umowy nie zmieni się, to będzie jednorazowa premia. Zus to jest jakaś masakra - chętnie biorą kasę z naszych comiesięcznych składek ale jeśli chodzi o płacenie to już nie tacy chętni...
nie martw sie ja w poprzedniej ciąży miałam sytuacje ze miałam duza premie bo kończyłam projekt, ale oczywiście Zus miał wątpliwości chociaż tylko pracodawca wysłał dokumenty ze to za projekt i tyle pieniądze wypłacili, mnie nie wzywali

Do góry