reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

My już po badaniu. Nadal synek waży 450gram [emoji7]. wszystkie parametry idealne poza jednym które jest na górnej granicy normy i mamy obserwować;)
Szyjka i macica też ok. ułżyło mi ;)

w57vyx8dubspq12k.png
Gratulacje :*

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
No właśnie z tym wygrzewaniem się to nie powinno się w ciazy przesadzać bo nawet gorące kąpiele nie są wskazane.

Gratuluję i ciesze się razem z wami[emoji7]

Odebrałam dzisiaj swój ukochany telefon. Zobaczymy czy naprawa pomogła. Ciesze się bo nawet obserwowanie forum jest znacznie lepsze jak zwykła strona internetowa.
Właśnie skończyłam jeść placki ziemniaczane i dzidzia szaleje z radości w brzuszku. Ostatnio miałam wrażenie jakby fikołka zrobiło. Nie mam pojęcia jak to poczułam ale tak właśnie sobie to wyobrażałam.

A ja z tych bardzo ciepłych kąpieli nie jestem w stanie zrezygnować... od początku ciąży... :) uwieeelbiam wyleguwac się w ciepłej wannie z bombelkami :)

Jezu dziewczyny jestem tak obzarta że pekne...mam nadzieję że mąż wraca z pracy i spędzimy sobotę przed tv... :) chociaz z drugiej strony poszlabym gdzies pochwalila sie brzuszkiem ;) ;) ostatnio w pracy idac korytarzem uswiadomilam sobie ze to juz 5 msc a ja wiekszosc czasu sie zamartwiam... zamiast sie cieszyc... ehhh tez tak macie ?
A wy jakie plany na dziś?

p19u9jcg81ehxczt.png

Moja dzidzia kopnela mnie 3 razy z lewej strony z boku pod pepkiem ;) aż się poplakalam :) to takie uspokajające:)
Edit: ostatnio tak mocno kopnelo w poniedziałek więc to najwyższy czas ;)
p19u9jcg81ehxczt.png
Wkoncu się doczekalas. Teraz juz z dnia na dzień będziesz czuć częściej. Ja tam mam przynajmniej ze juz nie tylko po jedzeniu nagradza mnie jakimś ruchem[emoji7]

A ja z tych bardzo ciepłych kąpieli nie jestem w stanie zrezygnować... od początku ciąży... :) uwieeelbiam wyleguwac się w ciepłej wannie z bombelkami :)

Jezu dziewczyny jestem tak obzarta że pekne...mam nadzieję że mąż wraca z pracy i spędzimy sobotę przed tv... :) chociaz z drugiej strony poszlabym gdzies pochwalila sie brzuszkiem ;) ;) ostatnio w pracy idac korytarzem uswiadomilam sobie ze to juz 5 msc a ja wiekszosc czasu sie zamartwiam... zamiast sie cieszyc... ehhh tez tak macie ?
A wy jakie plany na dziś?

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja jak zwykle dzień w domu. Na spacer z psem się pewnie pod wieczór tylko wybiorę.

Wkoncu się doczekalas. Teraz juz z dnia na dzień będziesz czuć częściej. Ja tam mam przynajmniej ze juz nie tylko po jedzeniu nagradza mnie jakimś ruchem[emoji7]

Nooo po tylu dniach rozleniwienia nareszcie jakiś konkret ;) opierdziela się młode nie ma co ;)
Ooo to u ciebie już tak regularnie :) super :) moje to podczas leżenia daje o sobie znać:)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja jak zwykle dzień w domu. Na spacer z psem się pewnie pod wieczór tylko wybiorę.

U nas taka ładna pogoda- słońce świeci. Istnie spacerowa. Ale ... zimno ;)
Gdybym psa miała to bym musiała iść na spacer a tak to zacznę chyba wszystkie filmy z Richardem Gere'm oglądać... preety woman i shall we dance już za mną... :)

p19u9jcg81ehxczt.png

U nas taka ładna pogoda- słońce świeci. Istnie spacerowa. Ale ... zimno ;)
Gdybym psa miała to bym musiała iść na spacer a tak to zacznę chyba wszystkie filmy z Richardem Gere'm oglądać... preety woman i shall we dance już za mną... :)

p19u9jcg81ehxczt.png
A znowu u mnie słońca nie ma od rana. Psychicznie nastawiam się na środę i na długą podróż z moim ojcem. Mam go z siostra zawieźć do sanatorium. Ponad 400 km. Nigdy tyle sama nie przejechalam. Zawsze mój m. prowadził.

reklama
Do góry