reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

My już po badaniu. Nadal synek waży 450gram [emoji7]. wszystkie parametry idealne poza jednym które jest na górnej granicy normy i mamy obserwować;)
Szyjka i macica też ok. ułżyło mi ;)

w57vyx8dubspq12k.png
Gratulacje :*

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
No właśnie z tym wygrzewaniem się to nie powinno się w ciazy przesadzać bo nawet gorące kąpiele nie są wskazane.

Gratuluję i ciesze się razem z wami[emoji7]

Odebrałam dzisiaj swój ukochany telefon. Zobaczymy czy naprawa pomogła. Ciesze się bo nawet obserwowanie forum jest znacznie lepsze jak zwykła strona internetowa.
Właśnie skończyłam jeść placki ziemniaczane i dzidzia szaleje z radości w brzuszku. Ostatnio miałam wrażenie jakby fikołka zrobiło. Nie mam pojęcia jak to poczułam ale tak właśnie sobie to wyobrażałam.

A ja z tych bardzo ciepłych kąpieli nie jestem w stanie zrezygnować... od początku ciąży... :) uwieeelbiam wyleguwac się w ciepłej wannie z bombelkami :)

Jezu dziewczyny jestem tak obzarta że pekne...mam nadzieję że mąż wraca z pracy i spędzimy sobotę przed tv... :) chociaz z drugiej strony poszlabym gdzies pochwalila sie brzuszkiem ;) ;) ostatnio w pracy idac korytarzem uswiadomilam sobie ze to juz 5 msc a ja wiekszosc czasu sie zamartwiam... zamiast sie cieszyc... ehhh tez tak macie ?
A wy jakie plany na dziś?

p19u9jcg81ehxczt.png

Moja dzidzia kopnela mnie 3 razy z lewej strony z boku pod pepkiem ;) aż się poplakalam :) to takie uspokajające:)
Edit: ostatnio tak mocno kopnelo w poniedziałek więc to najwyższy czas ;)
p19u9jcg81ehxczt.png
Wkoncu się doczekalas. Teraz juz z dnia na dzień będziesz czuć częściej. Ja tam mam przynajmniej ze juz nie tylko po jedzeniu nagradza mnie jakimś ruchem[emoji7]

A ja z tych bardzo ciepłych kąpieli nie jestem w stanie zrezygnować... od początku ciąży... :) uwieeelbiam wyleguwac się w ciepłej wannie z bombelkami :)

Jezu dziewczyny jestem tak obzarta że pekne...mam nadzieję że mąż wraca z pracy i spędzimy sobotę przed tv... :) chociaz z drugiej strony poszlabym gdzies pochwalila sie brzuszkiem ;) ;) ostatnio w pracy idac korytarzem uswiadomilam sobie ze to juz 5 msc a ja wiekszosc czasu sie zamartwiam... zamiast sie cieszyc... ehhh tez tak macie ?
A wy jakie plany na dziś?

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja jak zwykle dzień w domu. Na spacer z psem się pewnie pod wieczór tylko wybiorę.

Wkoncu się doczekalas. Teraz juz z dnia na dzień będziesz czuć częściej. Ja tam mam przynajmniej ze juz nie tylko po jedzeniu nagradza mnie jakimś ruchem[emoji7]

Nooo po tylu dniach rozleniwienia nareszcie jakiś konkret ;) opierdziela się młode nie ma co ;)
Ooo to u ciebie już tak regularnie :) super :) moje to podczas leżenia daje o sobie znać:)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja jak zwykle dzień w domu. Na spacer z psem się pewnie pod wieczór tylko wybiorę.

U nas taka ładna pogoda- słońce świeci. Istnie spacerowa. Ale ... zimno ;)
Gdybym psa miała to bym musiała iść na spacer a tak to zacznę chyba wszystkie filmy z Richardem Gere'm oglądać... preety woman i shall we dance już za mną... :)

p19u9jcg81ehxczt.png

U nas taka ładna pogoda- słońce świeci. Istnie spacerowa. Ale ... zimno ;)
Gdybym psa miała to bym musiała iść na spacer a tak to zacznę chyba wszystkie filmy z Richardem Gere'm oglądać... preety woman i shall we dance już za mną... :)

p19u9jcg81ehxczt.png
A znowu u mnie słońca nie ma od rana. Psychicznie nastawiam się na środę i na długą podróż z moim ojcem. Mam go z siostra zawieźć do sanatorium. Ponad 400 km. Nigdy tyle sama nie przejechalam. Zawsze mój m. prowadził.

reklama
Do góry