Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Ja to będę miała w gole 2 razy...raz juz piłam... teraz czekam na drugi... fuujkaWcześnie tą glukoze macie, mi ginka powiedziała że po 26t dopiero
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to będę miała w gole 2 razy...raz juz piłam... teraz czekam na drugi... fuujkaWcześnie tą glukoze macie, mi ginka powiedziała że po 26t dopiero
Współczuję :/Ja to będę miała w gole 2 razy...raz juz piłam... teraz czekam na drugi... fuujka
jestem obecnie w 22tyg. i mam zrobić za 4-5 tyg, więc chyba jest okWcześnie tą glukoze macie, mi ginka powiedziała że po 26t dopiero
Ja mam w 24 tygodniu. :-)Wcześnie tą glukoze macie, mi ginka powiedziała że po 26t dopiero
No nie. Ale wypić dałam radę tylko z utrzymaniem gorzej [emoji22]Oj współczuję a cytrynki dodalas ?
Wiesz co ja takich ludzi troche rozumie... Wymiana pieca kosztuje naprawde bombe pieniedzy... Co maja zrobic tacy emeryci ktorzy maja niecale 1000zl miesiecznie? Niech pala tymi smieciami nawet bo przeciez by zamarzli u mnie na osiedlu jest mysle pol na pol czesc ma na ekogroszek i to jest ok bo nie ma takiego smogu ale Ci ktorzy maja na zwykly wegiel to pala ten wegiel a uwierz mi czasami trafi sie taki syfiasty ze gorzej niz po smieciach...A ja z innej beczki... wiecie co, szlam dziś zaprowadzić Syna wcześniej do zerówki i wyszliśmy o 7:15 i to chyba najgorsza pora, wszyscy palą po nocy... no masakra, cała droga prawie ze ba wdechu, wróciłam, kurtka cała śmierdzi, szalik i od razu bol głowy :/ nie rozumiem, dlaczego ludzie tak się truja...
Na takich osiedlach nie jest zle... Najgorzej jak sa takie bloczki po komunalne i tam kazdy ma swoje ogrzewanie i pali czym chce... Jeden dom nie wyprodukuje przez miesiac tyle dymu co taki blok przez jeden dzien.Wpadaj do mnie - osiedle domków jednorodzinnych ... tutaj to dopiero jest smog