Marciotek88
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serio sa jeszcze ludzie ktorzy pala plastikiem??? Smieci to mialam na mysli jakies kartony itp... Oczywiscie w tym senie sie z Toba zgadzam jak najbardziejPrzepraszam, ale nie zgodzę sie z Tobą. Nie można dawać przyzwolenia na takie rzeczy.
Ostatnio wdałam sie w ostra dyskusje na ten temat z wujkiem mojego P. Powiedział mi ze chyba nie wiem ile gaz kosztuje, jak dużo ciepła daja plastikowe butelki (!!!!!!!!) i jak on jako emeryt miałby sobie pozwolić na zmianę pieca i rodzaju ogrzewania.
Wiem ile gaz kosztuje bo sama nim pale, gminy daja duże dopłaty do nowych, lepszych piecy (nawet węglowych) a opalanie węglem lepszej jakości czy gazem na pewno jest tańsze niz piwo i papierosy (codziennie wypija 5-6 i wypala ponad paczkę). Wiec niestety mnóstwo ludzi ma inne priorytety, woli kupić alko i fajki niz zadbać o zdrowie i życie swoje i swoich sąsiadów.
My pracujemy, wydajemy na gaz i dodatkowo juz trzy razy w tym sezonie grzewczym mój młodszy miał świsty oskrzelowe spowodowane stanem zanieczyszczenia, sterydy, leki, syropki, w aptece zostawiam fortunę!!!! Ale w końcu mnie stać. I lekarz straszy, ze tak sie zaczyna, bo najpierw świsty potem astma oskrzelowa a zaraz jakieś nowotwory........
Wiec nie, nie daje przyzwolenia na palenie syfem, bo wtedy pozwalam na trucie i zabijanie siebie i moich dzieci!!!!!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Serio sa jeszcze ludzie ktorzy pala plastikiem??? Smieci to mialam na mysli jakies kartony itp... Oczywiscie w tym senie sie z Toba zgadzam jak najbardziej