reklama
U
użytkownik 167877
Gość
A jak tam się czujesz ? [emoji4] mniej boli. Pewnie zaraz będzie obchod a potem ci do z badają. Daj znać co i jak [emoji4][emoji4]
mlodamama21
Fanka BB :)
Marciotek88
Kochana jaki rarytas.... ;-) dwa śniadania <3
Ja miałam jedno tzn 2 kromki chleba i jeden plaster schabu na te dwie kromki... A na obiad solidny kawał surowej ryby, aż galareta na niej była :-/ największa ochyda jaka na oczy widziałam :-( a żeby zakryć to, to przykryly to surówką :-o wtf, masakra.
Dlatego Tobie życzę smacznego ;-) ;-)
Najważniejsze żebyście lepiej się poczuli <3
Cały czas trzymamy kciuki za Was!
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
emkamat10
A ja z innej beczki... wiecie co, szlam dziś zaprowadzić Syna wcześniej do zerówki i wyszliśmy o 7:15 i to chyba najgorsza pora, wszyscy palą po nocy... no masakra, cała droga prawie ze ba wdechu, wróciłam, kurtka cała śmierdzi, szalik i od razu bol głowy :/ nie rozumiem, dlaczego ludzie tak się truja...
Marciotek88
Ja rozumiem tych ludzi. Palilam 13 lat bo po prostu mi to smakowało, niestety. Nawet nigdy nie próbowałam rzucić tego. Nawet jak fajki coraz droższe były :-( przełom nastąpiło jak staraliśmy o dziecku, wtedy w głowie wszystko się przestawiło :-) na szczęście :-) ale nie powiem... Ciągnie, ciągnie ale dla maluszka już tego nie zrobię :-) <3
mlodamama21
reklama
Bellax123!
Wpadaj do mnie - osiedle domków jednorodzinnych ... tutaj to dopiero jest smogMiałam na mysli palenie w piecach
Ludzi z fajkami łatwo ominąć