reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Przejem sie tutaj..
1 sniadanie o 6 drozdzowka z kruszonka plus inka
Teraz 2 :
1485501342-aaaaaa.jpeg

reklama
Przejem sie tutaj..
1 sniadanie o 6 drozdzowka z kruszonka plus inka
Teraz 2 :
1485501342-aaaaaa.jpeg

Kochana jaki rarytas.... ;-) dwa śniadania <3

Ja miałam jedno tzn 2 kromki chleba i jeden plaster schabu na te dwie kromki... A na obiad solidny kawał surowej ryby, aż galareta na niej była :-/ największa ochyda jaka na oczy widziałam :-( a żeby zakryć to, to przykryly to surówką :-o wtf, masakra.
Dlatego Tobie życzę smacznego ;-) ;-)

Najważniejsze żebyście lepiej się poczuli <3
Cały czas trzymamy kciuki za Was!

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja z innej beczki... wiecie co, szlam dziś zaprowadzić Syna wcześniej do zerówki i wyszliśmy o 7:15 i to chyba najgorsza pora, wszyscy palą po nocy... no masakra, cała droga prawie ze ba wdechu, wróciłam, kurtka cała śmierdzi, szalik i od razu bol głowy :/ nie rozumiem, dlaczego ludzie tak się truja...

Ja rozumiem tych ludzi. Palilam 13 lat bo po prostu mi to smakowało, niestety. Nawet nigdy nie próbowałam rzucić tego. Nawet jak fajki coraz droższe były :-( przełom nastąpiło jak staraliśmy o dziecku, wtedy w głowie wszystko się przestawiło :-) na szczęście :-) ale nie powiem... Ciągnie, ciągnie ale dla maluszka już tego nie zrobię :-) <3

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry