reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Kochana jaki rarytas.... ;-) dwa śniadania <3

Ja miałam jedno tzn 2 kromki chleba i jeden plaster schabu na te dwie kromki... A na obiad solidny kawał surowej ryby, aż galareta na niej była :-/ największa ochyda jaka na oczy widziałam :-( a żeby zakryć to, to przykryly to surówką :-o wtf, masakra.
Dlatego Tobie życzę smacznego ;-) ;-)

Najważniejsze żebyście lepiej się poczuli <3
Cały czas trzymamy kciuki za Was!

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Baaa chlebus jeszcze cieply i taka skorka chrupiaca[emoji4] mozna sobie bdac inke herbate kompot lub kawe do sniadania..

reklama
Hejka z rana!
Co do lekarzy to ja chodzę na nfz i mój nie muwi nic jak nie zapytam [emoji23] wydaje tylko polecenia albo robi grały i mówi "no co ty nie powiesz... " i koniec tematu :D

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Emkamat palą bo co mają robić jak mają piece na węgiel? Zima jest [emoji4]

Mąż zawiozl córe do przedszkola [emoji4] wolneeee mam

7v8rikgn6c3m2w2o.png

Powinny być za to takie kary żeby plakali że taniej było piec gazowy kupić. Ale nie, widziałam że u sąsiada straż miejska była a za kilka dni znów to samo :/

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Emkamat aa no chyba że tak. W starych piecach nawet gumę palą, to już jest smród nie z tej ziemi [emoji27] u mnie na szczęście większość nowych domów to i nowe piece

7v8rikgn6c3m2w2o.png

Witam[emoji4] a ja właśnie wracam z badań. No ale niestety się nie udało [emoji21] Glukoze wypić wypilam [emoji4] a po pół godzinie zrobiło mi się nagle tak gorąco i duszno [emoji45] wyszłam sobie na dwór żeby się przewietrzyć i .... sruu na dworzu[emoji22] reszta glukozy poszła już w kibelku [emoji13] no i będę musiała powtórzyć badanie buuu
Młodamama trzymaj się tam [emoji40] Cieszę się że już trochę lepiej [emoji8]

16udskjopmtfyunf.png

Anulka. oj nie zazdroszczę,że musisz powtarzać... aż się boję co to u mnie będzie,ale mam jeszcze trochę czasu :)

reklama
Witam[emoji4] a ja właśnie wracam z badań. No ale niestety się nie udało [emoji21] Glukoze wypić wypilam [emoji4] a po pół godzinie zrobiło mi się nagle tak gorąco i duszno [emoji45] wyszłam sobie na dwór żeby się przewietrzyć i .... sruu na dworzu[emoji22] reszta glukozy poszła już w kibelku [emoji13] no i będę musiała powtórzyć badanie buuu
Młodamama trzymaj się tam [emoji40] Cieszę się że już trochę lepiej [emoji8]

16udskjopmtfyunf.png
Oj współczuję:( a cytrynki dodalas ?

p19u9jcg81ehxczt.png

Do góry