reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

W końcu w domu wszystko ok z dzidzia rośnie nam Syn [emoji3]

oar8qqmzkh4q80mv.png

reklama
Bellax ale uparciuch mały :) oby w sobotę współpracował.

Ja też już po, wszystko super 309g (19t4d). Okazało się ze łożysko mam teraz na tylnej ścianie, więc już kumam czemu tak ładnie teraz kopniaki czuje :D
No i będzie drugi chłopak, wszystkie przeczucia i zabobony zawiodły ;p

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Kurcze moje dziecię dzisiaj jakos malo ruchliwe jest. Nawet jak zjadlam batonika czekoladowego to ani razu nie podskoczylo[emoji32]

Moje też dziś leniuchuje. Moje w ogóle nie reaguje na słodkości bardziej na kwaśne! Ale dziś chyba coś z ciśnieniem mi się dzieje bo głową mnie boli. Często mi skacze ciśnienie czasem i już drugi raz się zdarza że mały jest spokojny w tym czasie :)

Hej dziewczyny :)

W weekend byłam u rodziny i nie składało się by pisac. Mam do nadrobienia ok 200 postów także na spokojnie sobie poczytam potem ;)

Mój Marcelek coraz aktywniejszy - tzn. ja już go coraz częściej czuję [emoji7]

Dzisiaj pierwszy raz przywitał się z tatusiem - mąż nie poczuł, ale wyraźnie kopnął tatusia w rękę [emoji173] potem jak nikt nie trzymał brzucha to fikał, a jak kładłam rękę to spój i tak kilka razy - pierwsza wspólna zabawa hehe

No i Nikoś, mój starszak robił prutasy dzidziusiowi - przez brzuch hehe słodziak :)

7u223e3kwboc3bjp.png

Hej dziewczyny :)

W weekend byłam u rodziny i nie składało się by pisac. Mam do nadrobienia ok 200 postów także na spokojnie sobie poczytam potem ;)

Mój Marcelek coraz aktywniejszy - tzn. ja już go coraz częściej czuję [emoji7]

Dzisiaj pierwszy raz przywitał się z tatusiem - mąż nie poczuł, ale wyraźnie kopnął tatusia w rękę [emoji173] potem jak nikt nie trzymał brzucha to fikał, a jak kładłam rękę to spój i tak kilka razy - pierwsza wspólna zabawa hehe

No i Nikoś, mój starszak robił prutasy dzidziusiowi - przez brzuch hehe słodziak :)

7u223e3kwboc3bjp.png

Jakie ładne imiona synków!

reklama
Do góry