reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

W końcu w domu wszystko ok z dzidzia rośnie nam Syn [emoji3]

oar8qqmzkh4q80mv.png

reklama
Bellax ale uparciuch mały :) oby w sobotę współpracował.

Ja też już po, wszystko super 309g (19t4d). Okazało się ze łożysko mam teraz na tylnej ścianie, więc już kumam czemu tak ładnie teraz kopniaki czuje :D
No i będzie drugi chłopak, wszystkie przeczucia i zabobony zawiodły ;p

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Kurcze moje dziecię dzisiaj jakos malo ruchliwe jest. Nawet jak zjadlam batonika czekoladowego to ani razu nie podskoczylo[emoji32]

Moje też dziś leniuchuje. Moje w ogóle nie reaguje na słodkości bardziej na kwaśne! Ale dziś chyba coś z ciśnieniem mi się dzieje bo głową mnie boli. Często mi skacze ciśnienie czasem i już drugi raz się zdarza że mały jest spokojny w tym czasie :)

Hej dziewczyny :)

W weekend byłam u rodziny i nie składało się by pisac. Mam do nadrobienia ok 200 postów także na spokojnie sobie poczytam potem ;)

Mój Marcelek coraz aktywniejszy - tzn. ja już go coraz częściej czuję [emoji7]

Dzisiaj pierwszy raz przywitał się z tatusiem - mąż nie poczuł, ale wyraźnie kopnął tatusia w rękę [emoji173] potem jak nikt nie trzymał brzucha to fikał, a jak kładłam rękę to spój i tak kilka razy - pierwsza wspólna zabawa hehe

No i Nikoś, mój starszak robił prutasy dzidziusiowi - przez brzuch hehe słodziak :)

7u223e3kwboc3bjp.png

Hej dziewczyny :)

W weekend byłam u rodziny i nie składało się by pisac. Mam do nadrobienia ok 200 postów także na spokojnie sobie poczytam potem ;)

Mój Marcelek coraz aktywniejszy - tzn. ja już go coraz częściej czuję [emoji7]

Dzisiaj pierwszy raz przywitał się z tatusiem - mąż nie poczuł, ale wyraźnie kopnął tatusia w rękę [emoji173] potem jak nikt nie trzymał brzucha to fikał, a jak kładłam rękę to spój i tak kilka razy - pierwsza wspólna zabawa hehe

No i Nikoś, mój starszak robił prutasy dzidziusiowi - przez brzuch hehe słodziak :)

7u223e3kwboc3bjp.png

Jakie ładne imiona synków!

reklama
Do góry