reklama
Aleksandrax
Fanka BB :)
Bellax ale uparciuch mały oby w sobotę współpracował.
Ja też już po, wszystko super 309g (19t4d). Okazało się ze łożysko mam teraz na tylnej ścianie, więc już kumam czemu tak ładnie teraz kopniaki czuje
No i będzie drugi chłopak, wszystkie przeczucia i zabobony zawiodły ;p
Ja też już po, wszystko super 309g (19t4d). Okazało się ze łożysko mam teraz na tylnej ścianie, więc już kumam czemu tak ładnie teraz kopniaki czuje
No i będzie drugi chłopak, wszystkie przeczucia i zabobony zawiodły ;p
Daktyl2016
Czyli teraz więcej chłopców, ulala
Jak mieszka u mnie dziewczynka to się mocno zdziwie....
Jak mieszka u mnie dziewczynka to się mocno zdziwie....
Kurcze moje dziecię dzisiaj jakos malo ruchliwe jest. Nawet jak zjadlam batonika czekoladowego to ani razu nie podskoczylo[emoji32]
Moje też dziś leniuchuje. Moje w ogóle nie reaguje na słodkości bardziej na kwaśne! Ale dziś chyba coś z ciśnieniem mi się dzieje bo głową mnie boli. Często mi skacze ciśnienie czasem i już drugi raz się zdarza że mały jest spokojny w tym czasie
Arya88
Hej dziewczyny
W weekend byłam u rodziny i nie składało się by pisac. Mam do nadrobienia ok 200 postów także na spokojnie sobie poczytam potem
Mój Marcelek coraz aktywniejszy - tzn. ja już go coraz częściej czuję [emoji7]
Dzisiaj pierwszy raz przywitał się z tatusiem - mąż nie poczuł, ale wyraźnie kopnął tatusia w rękę [emoji173] potem jak nikt nie trzymał brzucha to fikał, a jak kładłam rękę to spój i tak kilka razy - pierwsza wspólna zabawa hehe
No i Nikoś, mój starszak robił prutasy dzidziusiowi - przez brzuch hehe słodziak
W weekend byłam u rodziny i nie składało się by pisac. Mam do nadrobienia ok 200 postów także na spokojnie sobie poczytam potem
Dzisiaj pierwszy raz przywitał się z tatusiem - mąż nie poczuł, ale wyraźnie kopnął tatusia w rękę [emoji173] potem jak nikt nie trzymał brzucha to fikał, a jak kładłam rękę to spój i tak kilka razy - pierwsza wspólna zabawa hehe
No i Nikoś, mój starszak robił prutasy dzidziusiowi - przez brzuch hehe słodziak
Hej dziewczyny
Jakie ładne imiona synków!
reklama
jo83
To bedziesz miala fajne zdjecie z usg juz takie pulchne dzieciatko