reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Moje też dziś leniuchuje. Moje w ogóle nie reaguje na słodkości bardziej na kwaśne! Ale dziś chyba coś z ciśnieniem mi się dzieje bo głową mnie boli. Często mi skacze ciśnienie czasem i już drugi raz się zdarza że mały jest spokojny w tym czasie :)
No dobra odwołuje. Wlasnie dostałam kopa[emoji7] ale po kanapce z wedlina i kiełkami?[emoji12]

reklama
U nas też połowkowe w 22. Mam nadzieję, że w 100% potwierdzi się płeć :)
Któraś z mam pisała, że jej starszy synek pierdzi w brzuszek myśląc, że to dzidzię z brzuszka cieszy - moja Córcia też tak robi, urocze :D
Nie wiem jak u Was, ale mój Maluszek zaczął mieć czkawki, które czuję, śmieszne uczucie :)

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Moja Helenka tez mniej ruchliwa na usg widzę jak się rusza lekarz pyta czy teraz to czuje a ja na to ze nie powiedział ze jest dużo miejsca dużo wód płodowych i to normalne.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Szlag mnie trafia...powiedziałam dwóm koleżankom- jedna po ciąży 8 msc druga bezdzietna ale kosmetyczka - że moja szwagierka zapisała mnie jako ,,modelke" na kursie jak będzie się uczyła doklejac rzesy kepkami. No to już wsiadły. Ze jak to że to nie wskazane, że klej, że uczulenie, że długie lezenie na plecach... to mówię że rzesy robię cały czas i leżę i nic mi nie jest i hybryde też robię;) to jedna mówi że ona z połowy kremów zrezygnowała w ciąży... ok... spoko. Rozumiem. Ale to nie znaczy ze ja muszę... nóż mi się otwiera sory

p19u9jcg81ehxczt.png

Szlag mnie trafia...powiedziałam dwóm koleżankom- jedna po ciąży 8 msc druga bezdzietna ale kosmetyczka - że moja szwagierka zapisała mnie jako ,,modelke" na kursie jak będzie się uczyła doklejac rzesy kepkami. No to już wsiadły. Ze jak to że to nie wskazane, że klej, że uczulenie, że długie lezenie na plecach... to mówię że rzesy robię cały czas i leżę i nic mi nie jest i hybryde też robię;) to jedna mówi że ona z połowy kremów zrezygnowała w ciąży... ok... spoko. Rozumiem. Ale to nie znaczy ze ja muszę... nóż mi się otwiera sory

p19u9jcg81ehxczt.png
A nie przejmuj sie. Ja tez robie hybrydy i to nie tylko sobie ale do mnie przychodza na paznokcie i jakos nic mi sie do tej pory nie stalo. Ojej i tyle. Nie ma sie co denerwować

A nie przejmuj sie. Ja tez robie hybrydy i to nie tylko sobie ale do mnie przychodza na paznokcie i jakos nic mi sie do tej pory nie stalo. Ojej i tyle. Nie ma sie co denerwować
Ale wiesz to wku***a. Na zasadzie - świadomie szkodze szybko własnemu dziecku... to że nie można kremów balsamem z wit a i retinolu to wiem ale ze innych balsamow? Ok ale już bez przesady naprawdę... To najlepiej chodzić nieumalowana, nie ogolona i bez pomalowanych włosów...

p19u9jcg81ehxczt.png

p19u9jcg81ehxczt.png
Moje koleżanki mają 17 lat więc wydawałoby się ze to nie ciemnogród. Wszystkie jesteśmy na b-ch więc pojęcie o takich rzeczach też powinny mieć. Jedna ostatnio powiedziała " ale bym się śmiała jakby od tego farbowania włosów urodził się rudy "- wtf? Co ma piernik do wiatraka. Druga cały czas się drze o hybrydy- bo jej kuzynka to nie robiła w ciąży... Litości

w57vyx8dubspq12k.png

Ale wiesz to wku***a. Na zasadzie - świadomie szkodze szybko własnemu dziecku... to że nie można kremów balsamem z wit a i retinolu to wiem ale ze innych balsamow? Ok ale już bez przesady naprawdę... To najlepiej chodzić nieumalowana, nie ogolona i bez pomalowanych włosów...

p19u9jcg81ehxczt.png
Kazdy jest mądry jak nie jest w naszej sytuacji.
Moje koleżanki mają 17 lat więc wydawałoby się ze to nie ciemnogród. Wszystkie jesteśmy na b-ch więc pojęcie o takich rzeczach też powinny mieć. Jedna ostatnio powiedziała " ale bym się śmiała jakby od tego farbowania włosów urodził się rudy "- wtf? Co ma piernik do wiatraka. Druga cały czas się drze o hybrydy- bo jej kuzynka to nie robiła w ciąży... Litości

w57vyx8dubspq12k.png
Ty juz masz inne podejscie do zycia niz twoje kolerzanki równolatki dlatego pewnie nie raz wkurzy cie jakis komentarz ktory one uznaja za smieszny. Takie zycie.

To jakaś masakra... to co mam teraz iść do łazienki i wywalić połowę balsamow ? Bo na brzuch używam masła shea ale balsam z nóg mi przeniknie do płodu ? Lakieru do włosów też nie bo ftalany. Pastu z fluorem tez nie bo cos tam.No tak bo to są takie ilości... nóż wkur****m się. Osełką się będę smarowala.
Jeśli ktoś sobie życzy to proszę bardzo ale ja nie zamierzam wariowac...

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama

w57vyx8dubspq12k.png

Niedawno sama byłam w tym wieku i wiem jak to jest. Z dziewczynami jest tak że zależy od tego jak życie je rozpieszcza takie są mądre. Z doświadczenia wiem że ekspertami w głupich tekstach są dziewczynki rozpieszczone które nic w życiu nie przeżyły wszystko spadalo z nieba problemow nie miała obowiązków też i wychodzą takie bezmózgi. Z czasem powinno się zmienić na szczęście. Takimi osobami nie można się przejmowac wcale. Nie mają własnego życia zazdroszczą i się wtrącaja z głupotami!

Do góry