reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

U mnie chyba dziecko sie przekrecilo bo nie czuje ruchow a czułam juz bardzo regularnie i mocno zwlaszcza wieczorem po kolacji.Na razie zachowuje spokoj.Polowkowe juz 01,02:)
Spokój najważniejszy :) mi też sie tak wydaje od wczoraj. Ruchy dużo bardziej stonowane, w innym miejscu i rzadziej . I też to wiąże ze zmianą pozycji więc nie świrujemy i spokojnie czekamy na usg :)

reklama
U mnie chyba dziecko sie przekrecilo bo nie czuje ruchow a czułam juz bardzo regularnie i mocno zwlaszcza wieczorem po kolacji.Na razie zachowuje spokoj.Polowkowe juz 01,02:)
Teraz to jeszcze ze maja miejsca a miejsc do pływania:) niech korzystają;) chociaż już marzy mi się duuuzy dzidziol w brzuchu :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Cześć Dziewczynki, melduję się po weekendzie nieobecności. Wczoraj i dzisiaj wizyty u Dziadków, a w piątek cały dzień pod znakiem shoppingu w CH :)

Mój dzidziuś już tak się mocno wierci i czuję kopniaczki, ze aż nie dowierzam, ze to już, pomimo łożyska z przodu :) Tak się cieszę i jestem taka podekscytowana tym jak przy pierwszej ciąży :)

Dobrej nocy Mamusie!

Dziewczynki , jestem, , jestem,dopiero do Was zaglądam. Weekendy jednak bardziej zarezerwowane mam dla M, bo w tygodniu prawie się nie widzimy :( Dziś dodatkowo mieliśmy bardziej rodzinny, bo na obiad wpadł teściu, a późnym popołudniem pojechaliśmy do babci , na krótkie odwiedziny i tak nam zleciał dzionek.
Trzymajcie jutro kciuki, przede mną krzywa cukrowa o_O A w środę wizyta , chcę zobaczyć,że u mojego szkraba jest wszystko oky. Dopiero jak poczuję kopniaki to urealni się dla mnie to,że jestem w ciąży.

To zaczynam podróż dziewczyny wszystkim wizytujacym w dniu dzisiejszym życzę powodzenia ze mną włącznie [emoji13] a pozostałym spokojnego dnia Madziulek jestem myślami z Tobą dobrze Cię w tym szpitalu traktują?

oar8qqmzkh4q80mv.png

Ja mam pytanko do mam anginowych.
Macie problem z suchą śluzowkach gardła?? ja wiem ze byłam bardzo chora ale najpierw ucho a raczej promieniowania do ucha, a teraz jam mam suchą śluzówke gardła i przełykam to jakby milion szpilek ktoś w nie wbijal..... Ryczec mi się chce!!!

Ja mam pytanko do mam anginowych.
Macie problem z suchą śluzowkach gardła?? ja wiem ze byłam bardzo chora ale najpierw ucho a raczej promieniowania do ucha, a teraz jam mam suchą śluzówke gardła i przełykam to jakby milion szpilek ktoś w nie wbijal..... Ryczec mi się chce!!!
Polecam na to po lyzeczce miodu spadziowego lub lipowego ew gryczany..ale dobrej firmy bu cukru palonego nie jesc..super goi sluzuwke

reklama
Dzień dobry :* dziewczyny rzygalam rano. W 5 msc po raz pierwszy... to samo co zwykle herbatka i szykowne do pracy a dzidziolowi coś widocznie nie podpasowalo... zdarza Wam się jeszcze rzygać? Dla mnie to nowość...

p19u9jcg81ehxczt.png

Do góry