reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

U mnie chyba dziecko sie przekrecilo bo nie czuje ruchow a czułam juz bardzo regularnie i mocno zwlaszcza wieczorem po kolacji.Na razie zachowuje spokoj.Polowkowe juz 01,02:)
Spokój najważniejszy :) mi też sie tak wydaje od wczoraj. Ruchy dużo bardziej stonowane, w innym miejscu i rzadziej . I też to wiąże ze zmianą pozycji więc nie świrujemy i spokojnie czekamy na usg :)

reklama
U mnie chyba dziecko sie przekrecilo bo nie czuje ruchow a czułam juz bardzo regularnie i mocno zwlaszcza wieczorem po kolacji.Na razie zachowuje spokoj.Polowkowe juz 01,02:)
Teraz to jeszcze ze maja miejsca a miejsc do pływania:) niech korzystają;) chociaż już marzy mi się duuuzy dzidziol w brzuchu :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Cześć Dziewczynki, melduję się po weekendzie nieobecności. Wczoraj i dzisiaj wizyty u Dziadków, a w piątek cały dzień pod znakiem shoppingu w CH :)

Mój dzidziuś już tak się mocno wierci i czuję kopniaczki, ze aż nie dowierzam, ze to już, pomimo łożyska z przodu :) Tak się cieszę i jestem taka podekscytowana tym jak przy pierwszej ciąży :)

Dobrej nocy Mamusie!

Dziewczynki , jestem, , jestem,dopiero do Was zaglądam. Weekendy jednak bardziej zarezerwowane mam dla M, bo w tygodniu prawie się nie widzimy :( Dziś dodatkowo mieliśmy bardziej rodzinny, bo na obiad wpadł teściu, a późnym popołudniem pojechaliśmy do babci , na krótkie odwiedziny i tak nam zleciał dzionek.
Trzymajcie jutro kciuki, przede mną krzywa cukrowa o_O A w środę wizyta , chcę zobaczyć,że u mojego szkraba jest wszystko oky. Dopiero jak poczuję kopniaki to urealni się dla mnie to,że jestem w ciąży.

To zaczynam podróż dziewczyny wszystkim wizytujacym w dniu dzisiejszym życzę powodzenia ze mną włącznie [emoji13] a pozostałym spokojnego dnia Madziulek jestem myślami z Tobą dobrze Cię w tym szpitalu traktują?

oar8qqmzkh4q80mv.png

Ja mam pytanko do mam anginowych.
Macie problem z suchą śluzowkach gardła?? ja wiem ze byłam bardzo chora ale najpierw ucho a raczej promieniowania do ucha, a teraz jam mam suchą śluzówke gardła i przełykam to jakby milion szpilek ktoś w nie wbijal..... Ryczec mi się chce!!!

Ja mam pytanko do mam anginowych.
Macie problem z suchą śluzowkach gardła?? ja wiem ze byłam bardzo chora ale najpierw ucho a raczej promieniowania do ucha, a teraz jam mam suchą śluzówke gardła i przełykam to jakby milion szpilek ktoś w nie wbijal..... Ryczec mi się chce!!!
Polecam na to po lyzeczce miodu spadziowego lub lipowego ew gryczany..ale dobrej firmy bu cukru palonego nie jesc..super goi sluzuwke

reklama
Dzień dobry :* dziewczyny rzygalam rano. W 5 msc po raz pierwszy... to samo co zwykle herbatka i szykowne do pracy a dzidziolowi coś widocznie nie podpasowalo... zdarza Wam się jeszcze rzygać? Dla mnie to nowość...

p19u9jcg81ehxczt.png

Do góry