reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzień doberek [emoji6]
Madzien jak się czujesz w tym szpitalu? Coś mówią kiedy wyjdziesz? Jest lepiej?
Ostatnio pisałyśmy ( Ale na zakupowym) o promkach w Lidlu- informuje że od 02 lutego będą ciuszki dla Maluszków i coś dla mam[emoji4] Jak któraś chętna to zerknijcie sobie na stronkę- body , spodenki 2 szt za 17.99, pajace i komplety za 19.99 [emoji6] i inne

16udskjopmtfyunf.png
Zaraz będę mieć badanie . [emoji4] dam znać. [emoji4][emoji4][emoji4]

reklama
Ja mam pytanko do mam anginowych.
Macie problem z suchą śluzowkach gardła?? ja wiem ze byłam bardzo chora ale najpierw ucho a raczej promieniowania do ucha, a teraz jam mam suchą śluzówke gardła i przełykam to jakby milion szpilek ktoś w nie wbijal..... Ryczec mi się chce!!!
Jak wyleczylam angine to nie mialam później żadnego bólu gardła ani nic innego mi nie dokuczalo. Ale teraz czasami mam suche gardło po nocy jak wstaje i jest suche powietrze w mieszkaniu.

5djylbetecfse5n6.png

Dziewczyny glowa do góry, musicie zmienić nastawienie, tyle czekałyście żeby zobaczyć dzidzie, dowiedzieć się czegoś o niej a teraz co? Jak będzie coś nie tak to będziemy myśleć co dalej. Na zamartwianie się na pewno przyjdzie pora. Pierwsza gorączka itp a teraz cieszmy się chwilą!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry