reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Powodzenia Kochana i niechże ta macica zmięknie!!!!!! Bidula....
Z jakiego powosu ona tak twardnieje?

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png
Nie wiadomo. [emoji4]

reklama
Czy któraś z Was może mi wytłumaczyć dlaczego my się tak stresujemy przed każdym USG zamiast się cieszyć czy to się kiedyś zmieni???

oar8qqmzkh4q80mv.png
Zmieni sie jak urodzimy :) bo juz nie będzie usg tylko dzidzia i nadal będziemy się o nia martwić ;) mnie denerwują pytania co chwilę "jak mały?" No bo skąd mam wiedzieć.. kopie i tyle wiem :)

Byłam dzis w pepco bo zaczęły się wyprzedaże. Wieczorem wrzucę zdjęcia z łowòw, u mnie mały sklep to body po ok 6 zl, komplety dresow po 10 zl ale widziałam na FB ze w większych miastach nawet po 2 zł są ciuszki. To nawet jak na kilka razy ubrać to się opłaca.

Madzień może teraz Cię skurcz puści po kroplòwkach. Szybkiej poprawy życzę!

Cześć :)
Uhh kładę się i zaraz Was nadrobie,bo miałam dzisiaj intensywny dzień :)
Najpier byliśmy kupić łóżko,potem na cmentarzu u babci M i jeszcze do teściowej wstąpiliśmy. Teściowa wczoraj miała imieniny,więc kupiliśmy jej kwiatki,ale na żarty powiedzieliśmy,że to z okazji dnia babci hihi :D

reklama
Do góry