reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Powodzenia Kochana i niechże ta macica zmięknie!!!!!! Bidula....
Z jakiego powosu ona tak twardnieje?

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png
Nie wiadomo. [emoji4]

reklama
Czy któraś z Was może mi wytłumaczyć dlaczego my się tak stresujemy przed każdym USG zamiast się cieszyć czy to się kiedyś zmieni???

oar8qqmzkh4q80mv.png
Zmieni sie jak urodzimy :) bo juz nie będzie usg tylko dzidzia i nadal będziemy się o nia martwić ;) mnie denerwują pytania co chwilę "jak mały?" No bo skąd mam wiedzieć.. kopie i tyle wiem :)

Byłam dzis w pepco bo zaczęły się wyprzedaże. Wieczorem wrzucę zdjęcia z łowòw, u mnie mały sklep to body po ok 6 zl, komplety dresow po 10 zl ale widziałam na FB ze w większych miastach nawet po 2 zł są ciuszki. To nawet jak na kilka razy ubrać to się opłaca.

Madzień może teraz Cię skurcz puści po kroplòwkach. Szybkiej poprawy życzę!

Cześć :)
Uhh kładę się i zaraz Was nadrobie,bo miałam dzisiaj intensywny dzień :)
Najpier byliśmy kupić łóżko,potem na cmentarzu u babci M i jeszcze do teściowej wstąpiliśmy. Teściowa wczoraj miała imieniny,więc kupiliśmy jej kwiatki,ale na żarty powiedzieliśmy,że to z okazji dnia babci hihi :D

reklama
Do góry