reklama
U
użytkownik 16
Gość
Mialam tak samo. Dopuki nie poczułam konkretnych ruchow to ta ciąża nadal wydawała sie bardzo nie rzeczywista
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Odkąd od jakiś 3 tygodni nie mogę się normalnie schylac bo mi brzuch przeszkadza to moja ciąża jest bardzo realna [emoji23]Mialam tak samo. Dopuki nie poczułam konkretnych ruchow to ta ciąża nadal wydawała sie bardzo nie rzeczywista
U
użytkownik 16
Gość
Ja tez mam już duzy brzuszek ale jakos nie czukam sie do konca w ciazy. No chyba ze spożywczej[emoji1]Odkąd od jakiś 3 tygodni nie mogę się normalnie schylac bo mi brzuch przeszkadza to moja ciąża jest bardzo realna [emoji23]
A jakie łóżko? Dla Was? Gdzie kupiliście?Cześć
Uhh kładę się i zaraz Was nadrobie,bo miałam dzisiaj intensywny dzień
Najpier byliśmy kupić łóżko,potem na cmentarzu u babci M i jeszcze do teściowej wstąpiliśmy. Teściowa wczoraj miała imieniny,więc kupiliśmy jej kwiatki,ale na żarty powiedzieliśmy,że to z okazji dnia babci hihi
tynka2506
Odkąd od jakiś 3 tygodni nie mogę się normalnie schylac bo mi brzuch przeszkadza to moja ciąża jest bardzo realna [emoji23]
U mnie również problem ze schylaniem, wstawaniem , przewracaniem się na drugi bok a i tak czasem nie dowierzam ze jestem w ciąży
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
Hahaha ja się czuję już w końcu pomału w ciąży bo kręgosłup mnie boli, schylac się ciężko i zadyszke mam. Tylko tych regularnych kopniakow brakuje.Ja tez mam już duzy brzuszek ale jakos nie czukam sie do konca w ciazy. No chyba ze spożywczej[emoji1]
reklama
motylek05
Ja od czwartku zaczelam 5 miesiącCymera, Motylek dzięki... to od piątku w 5 msc