reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Madzian trzymaj się, dobrze ze maja cię pod kontrola
My z mężem wybraliśmy się do Krakowa bo za każdym razem jak tam jesteśmy nie ma czasu zwiedzić podziemi. Dzisiaj się udało . Potem obiadek , deserek i wracamy. Helenka dzisiaj mało aktywna może wieczorem się obudzi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czy któraś z Was może mi wytłumaczyć dlaczego my się tak stresujemy przed każdym USG zamiast się cieszyć czy to się kiedyś zmieni???

oar8qqmzkh4q80mv.png

Cześć Dziewczynki:)

Jak Wam niedziela mija? U mnie leniwie:) ja jeszcze w piżamie kręcę się po mieszkaniu:)

Oj znam problem alko w rodzinie - u mnie dziadek i brat mojej mamy. Masakra...
Dobrze, ze jesteście czujne i reagujecie. Zazwyczaj zaczyna się od jednego piwka i zazwyczaj kiedy człowiek am za dużo wolnego czasu (l-4 itd).

Dzięki za radę:) Dawniej na mnie nie działało, ale teraz w ciąży wszystko się zmienia to zobaczymy. Na razie chodzę na masaże i jest dobrze:)

Dziewczynki, która ma połówkowe 10 lutego tak jak ja?:) Mignęla mi już ta data ale nie pamiętam ktora z Was:)

Mateczka - taki mąż to skarb:) Gorzej jak działa w dwie strony:) Mój mąż zawsze jak mam problem którą kieckę wybrać mówi "weź obie" - ja się cieszę jak głupia... a on za miesiąc kupuje rower startowy za 6 tyś (uprawia amatorsko trathlon) i mówi, że przecież takie ma hobby... :-)
No tak...moj sobie też lubi kupowac[emoji3]

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Hej,dzisiaj mloda znowu szaleje w brzuszku tak obserwowalam jak podnosi sie skora tam gdzie kopie i raz byl taki mega widoczny kopniak az chcialam nagrac,no i jak tylko zaczelam nagrywac to spokoj...zawsze mi tak na zlosc robi haha
Ja chciałam wczoraj nagrać i mi się nie udało...Uparty[emoji3] jak tylko wyłączyłam telefon kopał znów [emoji3]

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

reklama
Do góry