Marciotek88
Fanka BB :)
Madzien, trzymam kciuki żeby szybko przeszło i żebyście wrócili da domku :-*
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pod tym względem tak[emoji3]Matka toż to skarb z tymi zakupami ;-)
No tak...moj sobie też lubi kupowac[emoji3]Cześć Dziewczynki
Jak Wam niedziela mija? U mnie leniwie ja jeszcze w piżamie kręcę się po mieszkaniu
Oj znam problem alko w rodzinie - u mnie dziadek i brat mojej mamy. Masakra...
Dobrze, ze jesteście czujne i reagujecie. Zazwyczaj zaczyna się od jednego piwka i zazwyczaj kiedy człowiek am za dużo wolnego czasu (l-4 itd).
Dzięki za radę Dawniej na mnie nie działało, ale teraz w ciąży wszystko się zmienia to zobaczymy. Na razie chodzę na masaże i jest dobrze
Dziewczynki, która ma połówkowe 10 lutego tak jak ja? Mignęla mi już ta data ale nie pamiętam ktora z Was
Mateczka - taki mąż to skarb Gorzej jak działa w dwie strony Mój mąż zawsze jak mam problem którą kieckę wybrać mówi "weź obie" - ja się cieszę jak głupia... a on za miesiąc kupuje rower startowy za 6 tyś (uprawia amatorsko trathlon) i mówi, że przecież takie ma hobby... :-)
Ja też chce do tej tabelki!Statystka potwierdza się nadal. 16 dziewczynek, 14 chłopców. No i coraz mniej Mamuś takich co jeszcze nie wiedzą.
Gratuluję wszystkim nowo ujawnionym
Ja chciałam wczoraj nagrać i mi się nie udało...Uparty[emoji3] jak tylko wyłączyłam telefon kopał znów [emoji3]Hej,dzisiaj mloda znowu szaleje w brzuszku tak obserwowalam jak podnosi sie skora tam gdzie kopie i raz byl taki mega widoczny kopniak az chcialam nagrac,no i jak tylko zaczelam nagrywac to spokoj...zawsze mi tak na zlosc robi haha
Powodzenia Kochana i niechże ta macica zmięknie!!!!!! Bidula....Macica twarda. Nie umiał mnie zbadać. Jak mi wziernik wsadził to myślałam że go zabije. Na usg ok. Rozwarcia brak. Szyjka ok. Mam leki w kroplówkach teraz.
Nie...Czy któraś z Was może mi wytłumaczyć dlaczego my się tak stresujemy przed każdym USG zamiast się cieszyć czy to się kiedyś zmieni???