Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobaczymy co mi w szpitalu powiedzą. Do wczoraj było ok. Ale jedna z dziewczynek zmieniła pozycję i uciska na kręgosłup więc pewnie dlatego ten ból... Teraz przydało by się zmusić maleństwo do zmiany pozycji.Ja na 11.00:-)
Z tymi bólami koniecznie trzeba coś zrobić. Najlepiej wizyta u ortopedy. Ja tez mam dyskopatię i mam zlecone ćwieczenia korekcyjne i masaże. Jakoś daję radę :-)
Jednak. Biedna ty.No i jesteśmy w szpitalu [emoji29]
Macica twarda. Nie umiał mnie zbadać. Jak mi wziernik wsadził to myślałam że go zabije. Na usg ok. Rozwarcia brak. Szyjka ok. Mam leki w kroplówkach teraz.Madzien bidulo, co mówią??
Tam jeszcze mnie brakuje,dziewczynka to juz 17 nasta
Trzymam kciuki za szybki powrot do domkuMacica twarda. Nie umiał mnie zbadać. Jak mi wziernik wsadził to myślałam że go zabije. Na usg ok. Rozwarcia brak. Szyjka ok. Mam leki w kroplówkach teraz.