reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

uffff nadrobiłam 20 stron :) Witam się niedzielnie gratuluję wizyt i poznania płci myślę ze chłopcy zdecydowanie są w większości ale to trzeba czekać na aktualizację tabelki żeby faktycznie sprawdzić :)
ja we wtorek również idę na połówkowe ktoś jeszcze 24 stycznia się wybiera?

svchs65gg8talrm7.png

Hej;)
Ja tez mam wizyte we wtorek;) o 15:00, a Ty?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

reklama
Dzień dobry niedzielnie :) w końcu się wyspałam ale az głowa boli ;) suchy kaszel dalej mnie męczy... dziś rano chyba dostałam małego kopniaka, a później czułam twarde coś w brzuchu z prawej strony co przeplynelo sobie dalej;)
Majka czemu się kłócić po nocy ?

p19u9jcg81ehxczt.png

Dzień dobry niedzielnie :) w końcu się wyspałam ale az głowa boli ;) suchy kaszel dalej mnie męczy... dziś rano chyba dostałam małego kopniaka, a później czułam twarde coś w brzuchu z prawej strony co przeplynelo sobie dalej;)
Majka czemu się kłócić po nocy ?

p19u9jcg81ehxczt.png
Aj kłótnia niby nie można tego nazwać chociaż jak na nas to było ostro. Poszłam po niego do jego kolegi i kazalam mu wracać do domu. Pierwszy raz tak zrobiłam ale trudno. Od poniedziałku ma zakaz alkoholu. Zobaczymy na ile czasu uda mi się ustawić go do pionu. Siedzi na zwolnieniu i w dupie mu się poprzewracało.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Aj kłótnia niby nie można tego nazwać chociaż jak na nas to było ostro. Poszłam po niego do jego kolegi i kazalam mu wracać do domu. Pierwszy raz tak zrobiłam ale trudno. Od poniedziałku ma zakaz alkoholu. Zobaczymy na ile czasu uda mi się ustawić go do pionu. Siedzi na zwolnieniu i w dupie mu się poprzewracało.

Oj. Dobrze zrobiłaś jak przegial :) nie denerwuj się już:*

p19u9jcg81ehxczt.png

Chyba bym zatłukła ale niektórzy faceci to jak dzieci [emoji58] matko! Mój wczoraj był w kinie ale miał imieniny żal mi go było bo nawet nie chciał iść bo ja z dziećmi

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji9] ustaw go masz racje [emoji6]

w57vxzkr0voyai9q.png

reklama
Do góry