reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Jak się powołasz na przepis to pójdzie, kwestia upomnienia o swoje :)

Ale spoko, też już nie chodzę na NFZ, szkód nerwów :)
Najbardziej denerwuje mnie to że mój mąż też mnie lekceważy. On chyba myśli że ja jestem leniwa. Miałam plan posprzątać bo mała trochę rozniosła chałupe ale stwierdziłam że idę się położyć bo już mi ciężko nawet chodzić a ten w śmiech bo sprzątać chciałam a jednak się położę. Ech żeby jego jeden dzień tak pobolało...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Majka ja zbieram ale już jestem na końcu cierpliwości. Więc zaraz będzie dym. Dzisiaj usłyszałam że to ja jestem dla niego wredna!!

Majka ja zbieram ale już jestem na końcu cierpliwości. Więc zaraz będzie dym. Dzisiaj usłyszałam że to ja jestem dla niego wredna!!
Mój przed chwilą przyszedł i się pyta "jak Ci idzie sprzątanie? " powiedziałam że życzę mu jednego takiego dnia jak ja mam a on na to że się śmiał bo muwiłam że będę sprzątać. Nic tylko zajęcia...ać w ten głupi łeb. Nie chce mi się nawet z nim dyskutować.

Majka i Daktyl zawsze można rzucić od niechcenia- wiesz Kochanie dzisiaj w tv mówili o babce której się wydawało że wszystko może i dostała skurczy i dziecka nie uratowali... może taki szok Ale może właśnie to do nich dotrze [emoji4] U mnie na szczęście jak tylko powiem ał to słyszę usiądź wreszcie albo się połóż [emoji7] Powodzenia dziewczyny [emoji6]

16udskjopmtfyunf.png

Majka i Daktyl zawsze można rzucić od niechcenia- wiesz Kochanie dzisiaj w tv mówili o babce której się wydawało że wszystko może i dostała skurczy i dziecka nie uratowali... może taki szok Ale może właśnie to do nich dotrze [emoji4] U mnie na szczęście jak tylko powiem ał to słyszę usiądź wreszcie albo się połóż [emoji7] Powodzenia dziewczyny [emoji6]

16udskjopmtfyunf.png
Ja to myślę że jakby położyli mnie na wyciągu i musiałby się sam wszystkim zająć to dopiero by się przejął :)

reklama
Do góry