reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Moj to w ogole ma jakies rozdwojenie osobowosci bo jednego dnia kaze mi lezec a drugiego twierdzi ze nic nie robie jestem dla niego wredna i nie doceniam co robi... Puszczam juz to mimo uszu

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Moj to w ogole ma jakies rozdwojenie osobowosci bo jednego dnia kaze mi lezec a drugiego twierdzi ze nic nie robie jestem dla niego wredna i nie doceniam co robi... Puszczam juz to mimo uszu

oar8s65gmlqg37sx.png
Typowe nastroje ciążowe [emoji6] udzieliło mu się [emoji28]
Majka ja też mam taką nadzieję że to nic poważnego [emoji8]

16udskjopmtfyunf.png

Mój też mówił że się za bardzo oszczędzam w tej ciąży, a jak wylądowałam w szpitalu to gadanie się skończyło, teraz sam z siebie chatę ogarnie.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ty to w ogóle masz dwójkę w brzuchu i łaski nie robi.

Mój wczoraj powiedział że mam większy brzuch od sąsiadki która ma termin 1,5 mc prze de mną ale ja w drugiej ciąży też nie miałam dużego brzucha a on twierdzi że to nie ma związku. Widocznie ma.
No i może warto coś ściemnić ze lekarz powiedział że zagrożona ze Szpital itp [emoji48]

16udskjopmtfyunf.png

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Najbardziej denerwuje mnie to że mój mąż też mnie lekceważy. On chyba myśli że ja jestem leniwa. Miałam plan posprzątać bo mała trochę rozniosła chałupe ale stwierdziłam że idę się położyć bo już mi ciężko nawet chodzić a ten w śmiech bo sprzątać chciałam a jednak się położę. Ech żeby jego jeden dzień tak pobolało...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Oooo nieeee ustaw go do pionu raz dwa. Mój na szczęście kuma i jest wyrozumiały.

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Ja od poczatku ciąży wchodze do przychodni i mówię , że jestem w ciąży i chce do lekarza i zawsze lekarz mnie wywołuje bez kolejki. Inaczej do mojej lekarki musiałabym chyba od 5 rano stać w kolejce.

Musiałam dziś iść do dietetyka, bo zamiast mieć lepsze wyniki krwi mam coraz gorsze. A jak się nie poprawi do 6 lutego to muszę do szpitala iść , żeby mi podawali dożylnie żelazo[emoji37]
I teraz mam tak dietę ustawioną, że muszę ciągle jeść kasze i chleb żytni , wołowinę i cielecine, fasolę, brokuły, orzechy i owoce suszone. Fujjjjj, ale nie mam wyjścia.

I zapisałam się za tydzień na połówkowe to będzie- 21t 2d[emoji4]

w57vxzkr0voyai9q.png

Do góry