reklama
Hehehe kłamać nie umiem a i mam nadzieję że to się okażą tylko wyjątkowo dokuczliwe rozciągające się więzadłaNo i może warto coś ściemnić ze lekarz powiedział że zagrożona ze Szpital itp [emoji48]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Anulka.
Fanka BB :)
Typowe nastroje ciążowe [emoji6] udzieliło mu się [emoji28]Moj to w ogole ma jakies rozdwojenie osobowosci bo jednego dnia kaze mi lezec a drugiego twierdzi ze nic nie robie jestem dla niego wredna i nie doceniam co robi... Puszczam juz to mimo uszu
Majka ja też mam taką nadzieję że to nic poważnego [emoji8]
Zając Czerwcowy
Ja będę robiła w lutym plomby na NFZ. Tak jak tu któraś z WAS napisała... ciekaweJak się powołasz na przepis to pójdzie, kwestia upomnienia o swoje
Ale spoko, też już nie chodzę na NFZ, szkód nerwów
Heda
Oni wszyscy są siebie warci. Ciekawe jak oni by znosili mdłości wymioty kopniaki w żebra, bóle porodowe, bóle kręgosłupa i inne takie atrakcje. Oni przy temperaturze 36,8 umierają.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Anulka.
He he dobre [emoji4] u mnie by przegrał bo jaAaaaaa najlepszy mąż na świecie!
... wstyd się przyznać.... nie lubię lodów
Ty to w ogóle masz dwójkę w brzuchu i łaski nie robi.Mój też mówił że się za bardzo oszczędzam w tej ciąży, a jak wylądowałam w szpitalu to gadanie się skończyło, teraz sam z siebie chatę ogarnie.
Mój wczoraj powiedział że mam większy brzuch od sąsiadki która ma termin 1,5 mc prze de mną ale ja w drugiej ciąży też nie miałam dużego brzucha a on twierdzi że to nie ma związku. Widocznie ma.
No i może warto coś ściemnić ze lekarz powiedział że zagrożona ze Szpital itp [emoji48]
Zając Czerwcowy
Oooo nieeee ustaw go do pionu raz dwa. Mój na szczęście kuma i jest wyrozumiały.Najbardziej denerwuje mnie to że mój mąż też mnie lekceważy. On chyba myśli że ja jestem leniwa. Miałam plan posprzątać bo mała trochę rozniosła chałupe ale stwierdziłam że idę się położyć bo już mi ciężko nawet chodzić a ten w śmiech bo sprzątać chciałam a jednak się położę. Ech żeby jego jeden dzień tak pobolało...
reklama
Emkaa
Ja od poczatku ciąży wchodze do przychodni i mówię , że jestem w ciąży i chce do lekarza i zawsze lekarz mnie wywołuje bez kolejki. Inaczej do mojej lekarki musiałabym chyba od 5 rano stać w kolejce.
Musiałam dziś iść do dietetyka, bo zamiast mieć lepsze wyniki krwi mam coraz gorsze. A jak się nie poprawi do 6 lutego to muszę do szpitala iść , żeby mi podawali dożylnie żelazo[emoji37]
I teraz mam tak dietę ustawioną, że muszę ciągle jeść kasze i chleb żytni , wołowinę i cielecine, fasolę, brokuły, orzechy i owoce suszone. Fujjjjj, ale nie mam wyjścia.
I zapisałam się za tydzień na połówkowe to będzie- 21t 2d[emoji4]
Musiałam dziś iść do dietetyka, bo zamiast mieć lepsze wyniki krwi mam coraz gorsze. A jak się nie poprawi do 6 lutego to muszę do szpitala iść , żeby mi podawali dożylnie żelazo[emoji37]
I teraz mam tak dietę ustawioną, że muszę ciągle jeść kasze i chleb żytni , wołowinę i cielecine, fasolę, brokuły, orzechy i owoce suszone. Fujjjjj, ale nie mam wyjścia.
I zapisałam się za tydzień na połówkowe to będzie- 21t 2d[emoji4]