reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Oni wszyscy są siebie warci. Ciekawe jak oni by znosili mdłości wymioty kopniaki w żebra, bóle porodowe, bóle kręgosłupa i inne takie atrakcje. Oni przy temperaturze 36,8 umierają.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
No niestety Heda oni by tego nie zniesli dlatego to my rodzimy dzieci [emoji6]

16udskjopmtfyunf.png

reklama
Oni wszyscy są siebie warci. Ciekawe jak oni by znosili mdłości wymioty kopniaki w żebra, bóle porodowe, bóle kręgosłupa i inne takie atrakcje. Oni przy temperaturze 36,8 umierają.

Juz sie troche odegralam bo kilka dni mowil ze zle sie czuje to udawalam ze nie slysze i ignorowalam tak jak on mnie [emoji14]

oar8s65gmlqg37sx.png

Jak tak czytam o tych waszych facetach to kropka w kropke moja Mama... " bo ona jak była w ciąży to....." jakby każda ciąża była taka sama..

w57vyx8dubspq12k.png

Mój przed chwilą przyszedł i się pyta "jak Ci idzie sprzątanie? " powiedziałam że życzę mu jednego takiego dnia jak ja mam a on na to że się śmiał bo muwiłam że będę sprzątać. Nic tylko zajęcia...ać w ten głupi łeb. Nie chce mi się nawet z nim dyskutować.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Musisz mu przemówić do rozsądku. Pewnie w dwóch pierwszych się za bardzo starałaś[emoji12]

Mój mąż na szczęście sam mnie wyrecza w sprzątaniu. Nie mogę nawet podłogi odkurzyć. dziś się wkurzył , że sama pojechałam do lekarza i go nie obudziłam, żeby mnie zawiózł. A jak wychodziłam to już czekał pod przychodnia.

w57vxzkr0voyai9q.png

Mój nic nie mówi ale za to jak dzwoni to zawsze pyta - spałaś ? W jego odczuciu to ja ciagle śpię a to wszystko w domu robi się samo :)
Właśnie zadzwonił ze znowu jakaś awaria z samochodem :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Musisz mu przemówić do rozsądku. Pewnie w dwóch pierwszych się za bardzo starałaś[emoji12]

Mój mąż na szczęście sam mnie wyrecza w sprzątaniu. Nie mogę nawet podłogi odkurzyć. dziś się wkurzył , że sama pojechałam do lekarza i go nie obudziłam, żeby mnie zawiózł. A jak wychodziłam to już czekał pod przychodnia.

w57vxzkr0voyai9q.png
W dwóch poprzednich ciążach miałam 7 i 8 lat mniej i żadnych dolegliwości pewnie myślał że teraz też tak będzie a uprzedzałam...

Przecież facet,gdy jest chory to walczy o życie[emoji23] . Mojego w sumie to nie ma cały dzień w domu. I raczej się nie czepia,że nic nie robię a zresztą,by spróbował [emoji35]

oar8ugpjafqeooh5.png

W dwóch poprzednich ciążach miałam 7 i 8 lat mniej i żadnych dolegliwości pewnie myślał że teraz też tak będzie a uprzedzałam...

przecież to nie od wieku zależy :) tak się akurat u ciebie złożyło. Teoretycznie jestem w najlepszym wieku i powinno być super ekstra. a jest chu.... Ostatnio zapowiedziałam M. że jak kiedyś mu się zachce 2 dziecka to są dwie opcje . Pierwsza ja całą ciążę leżę i pachne, 2 - zatrudniamy surykatke. Śmiał się ale zrozumiał aluzje.

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
przecież to nie od wieku zależy :) tak się akurat u ciebie złożyło. Teoretycznie jestem w najlepszym wieku i powinno być super ekstra. a jest chu.... Ostatnio zapowiedziałam M. że jak kiedyś mu się zachce 2 dziecka to są dwie opcje . Pierwsza ja całą ciążę leżę i pachne, 2 - zatrudniamy surykatke. Śmiał się ale zrozumiał aluzje.

w57vyx8dubspq12k.png
No wiem ale może akurat w moim przypadku wiek też się nałożył. Poprostu moje dwie poprzednie ciążę przebiegały książkowo, bez obiawowo, miałam wyjątkowo mały brzuszek i mogłam przytyć sobie 20kg bo waga startowa była 45kg to były czasy... [emoji23] nie mówię że wszystkie młode matki mają lekko tylko że ja tak miałam ;)

Do góry