reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Witajcie dziewczyny!
Witam nową mamusie. Wszystkie tutaj staramy sie wspierac. Mysle ze znajdziesz tutaj mase cieplych slow i emocji :). Czuj sie jak u siebie.
Wizytuje dzisiaj ktoras z Was?
Ja mam wizyte o 16.40 i juz nie moge sie doczekac a do polowkowego tak daleko... Dopiero mam 10 lutego. Milego dnia dziewczyny :)

reklama
Mój ma dużo bardziej luzackie podejście niż przy pierwszej ciąży. podchodzi do tego zadaniowo, czeka aż dziecko się urodzi, na brzuchu się nie skupia, bardziej na mnie :) więc robi wszystko żeby mi było dobrze. wczoraj nawet powiedział, ze kwitne w tej ciąży co mnie rozwalilo bo czuję się jak gowno :D chce być miły, niech myśli, ze to lykam ;)
mój też tak mówi a ja cały czas mówię że utożsamiam się z kupą....

w57vyx8dubspq12k.png

Witajcie z rana. Właśnie nadrabiam wczorajsze zaległości. Ciężki dzień wczoraj miałam i już brakło siły na forum. Wstałam o 3 rano bo o 6 samolot. I wszystko by było ok gdyby wystartował o czasie. Ale niestety bo jakaś awaria była i dopiero o 9 w samolocie. Dupa już od tych lotniskowych krzesełek tak bolała że chciałam wracać do domku, niestety bagaż po odprawie... W dodatku na lotnisku docelowym była straszna mgła... Więc lot pełen atrakcji. Do łóżka dotarłam ok 13 i jak już zaległam tak siły nie było by mnie z niego wyciągnąć no może jedynie dobry obiadek.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ile miałaś opóźnienia? Jeżeli powyżej 3h to należy ci się odszkodowanie.Ja własnie czekam na kasę od ryanaira za opóźnienie lotu z listopada.Warto składać takie wnioski bo czasem sporo kasy zwracają.

Witajcie dziewczyny!
Witam nową mamusie. Wszystkie tutaj staramy sie wspierac. Mysle ze znajdziesz tutaj mase cieplych slow i emocji :). Czuj sie jak u siebie.
Wizytuje dzisiaj ktoras z Was?
Ja mam wizyte o 16.40 i juz nie moge sie doczekac a do polowkowego tak daleko... Dopiero mam 10 lutego. Milego dnia dziewczyny :)

Ja tez dzisiaj mam wizytę. Od 15 lekarz przyjmuje to będę widzic tak jak ty [emoji4][emoji3][emoji16]

hej dziewczyny , mnie wczoraj diabeł skusił i obejrzałam filmik o wcześniakach , ale takich urodzonych w 24 tyg .Ryczałam jak głupia , te dzieciątka takie malutkie takie bezradne , powinny w brzuszkach być :(a potem patrzę filmik nasze dziecko 22 tydz i kliknęłam a tam historia kobiety która urodziła w 22 tyg oglądam zdjęcia jak tata ma na rękach i aż się dziwię bo takie malutkie a nie w inkubatorze i nagle sobie uświadomiłam że ten dzidziuś jest martwy aż mi się niedobrze zrobiło ,szybko wyłączyłam :( doczytałam w opisie że ich dziecko miało dwie duże wady i lekarze dawali dziecku 0,5 % na przeżycie , kobieta urodziła żywe , mieli godzinę na to żeby się pożegnać .

Dzien dobry!:)
Ja mam dzisiaj wolne od pracy, wiec mam plan odpoczac (no i troche posprzatac i pogotowac:p), zaraz wybieram sie do galerii na zakupy. Tym razem musze kupic dla siebie jakies spodnie ciazowe bo kupilam wczesniej dwie pary ale takie z cienkiego materialu i troche mi zimno. I postaram sie omijac dzialy dzieciece haha :D

Milego dnia!
Wizytujacym powodzenia!

U mnie wizyta we wtorek:) na szczescie bol podbrzusza (odpukac!) przeszedl, Mała sie rusza wiec jestem spokojna. Ala juz nie moge sie doczekac zeby zeby Ją znowu zobaczyc;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

Kurcze u mnie 2:0 dla zimy... poślizgnęłam się na razy na chodniku (tego samego dnia) grrr.. dobrze, ze upadłam na kolana a nie na brzuch..

reklama
Do góry