reklama
Emkaa
Fanka BB :)
Ja się cieszę , że mam super lekarza i to na NFZ [emoji4] jeszcze do tego musicie za badania płacić. Moja szwagierka w samym laboratorium zostawiła 2000. Do tego wizyty co miesiąc a na koniec co tydzień chodziła. Ja za to mogę skomleptować wyprawkę.
Co do jedzenia to ja też mam niesamowity apetyt. Cały dzień tylko myślę co zjeść. Najchętniej całą lodówkę [emoji23][emoji16]
Co do jedzenia to ja też mam niesamowity apetyt. Cały dzień tylko myślę co zjeść. Najchętniej całą lodówkę [emoji23][emoji16]
Biedronka84
Ja mam zwolnienie elektroniczne i pierwsze słyszę!Jaki druk?No ale mi za zwlolnienie ma wypłacać pracodawca[emoji19]Czy któraś z Was miała wystawiane już zwolnienie elektronicznie?? Bo ja dziś dowiedziałam się od Pani na infolinii że dodatkowo muszę złożyć druk do tego zwolnienia inaczej nie wypłaca mi kasy.
U
użytkownik 167877
Gość
A skąd jesteś ? Ja Dąbrowa Górnicza [emoji106][emoji4]Ja za wizytę w Katowicach raz w miesiącu 180 zł z usg. Wydaje mi się że to chyba standard [emoji4] a najważniejsze być zadowolonym z lekarza
Dziewczyny jem jak nienormalna. Najpierw w ogóle nie mialam apetytu a teraz ciągle jestem głodna. Zjadłam dwa talerze makaronu z truskawkami a przed chwilą bułkę z makrelą
A ja chyba oszalałam :-) stęskniłam się za mamą i po pracy wsiadłam w pks i jadę :-) Na szczęście to tylko 60 km ale w korkach już prawie 2 godziny. Już tak mnie boli za przeproszeniem dupa od siedzenia. Boli mnie tak jakby miejsce w którym się łączą pośladki i tak w sumie od rana nie mogłam wysiedziec w pracy. Mam wrażenie, że coś mi się rozchodzi. No nic przyjadę do mamusi niech się mną zaopiekuje i nakarmi :-)
Oj jakie to słodkie... Też tak chcęA ja chyba oszalałam :-) stęskniłam się za mamą i po pracy wsiadłam w pks i jadę :-) Na szczęście to tylko 60 km ale w korkach już prawie 2 godziny. Już tak mnie boli za przeproszeniem dupa od siedzenia. Boli mnie tak jakby miejsce w którym się łączą pośladki i tak w sumie od rana nie mogłam wysiedziec w pracy. Mam wrażenie, że coś mi się rozchodzi. No nic przyjadę do mamusi niech się mną zaopiekuje i nakarmi :-)
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
mlodamama21
Daktyl2016
Ja też mam apetyt straszny!!!!!!! Jem i jem!
Masakra
Z tym zwolnieniem może nawet nie wiecie że trzeba druk dodatkowy, bo robi to księgowa a ja jestem na swojej działalności. Więc cała papierologia spada na mnie.
Ja płacę za wizyty 120 zł. Za prenatalne 250. Teraz za połówkowe 250 + 150 echo serca.
A jakby tego było mało, takiego orła wywinelam że mąż mnie zbierał z podłoża upadła na prawą nogę i jakoś ja tak zagielam że pod pupa miałam miękko. Mam nadzieję że nic się nie stało.
Masakra
Z tym zwolnieniem może nawet nie wiecie że trzeba druk dodatkowy, bo robi to księgowa a ja jestem na swojej działalności. Więc cała papierologia spada na mnie.
Ja płacę za wizyty 120 zł. Za prenatalne 250. Teraz za połówkowe 250 + 150 echo serca.
A jakby tego było mało, takiego orła wywinelam że mąż mnie zbierał z podłoża upadła na prawą nogę i jakoś ja tak zagielam że pod pupa miałam miękko. Mam nadzieję że nic się nie stało.
reklama
Zając Czerwcowy
A mnie dziś nasza ochota na zestaw woda aloesowa i talarki z lajkonika ale talarkow nie bylo więc zadowolona się laysami zielona cebulkąHehe, ja tez bym mogła jeść cały czas, ale hamuje się bo nie chce wyglądać jak wieloryb i przytyć 30 kg
Ceny wizyt są tragicznie wysokie... ale co zrobic- trzeba.