reklama
mlodamama21
Fanka BB :)
mlodamama21
Bellax123!
Jak wiesz że miałaś problemy z szyjką, jak najszybciej leć do lekarza Troche mnie zmartwiłaś... ja mam wizytę dopiero za 2 tyg ...
mlodamama21
Ja mam powody do zmartwien bo obie ciaze na podtrzymaniu, skurcze, otwarte szyjki i odchodzace wody [emoji52] sie wodze zaczyna znow to samo..najgorsze ze potrafilam miec na KTG skurcze na 80 procent a wgk ich nie czuc[emoji58][emoji53]Jak wiesz że miałaś problemy z szyjką, jak najszybciej leć do lekarza Troche mnie zmartwiłaś... ja mam wizytę dopiero za 2 tyg ...
No nic jak nie pusci do pon tak egzamin bedzie zdawany na poprawce
Bellax123!
współczuję i trzymam kciuki żeby się jadnak ułożyło.Ja mam powody do zmartwien bo obie ciaze na podtrzymaniu, skurcze, otwarte szyjki i odchodzace wody [emoji52] sie wodze zaczyna znow to samo..najgorsze ze potrafilam miec na KTG skurcze na 80 procent a wgk ich nie czuc[emoji58][emoji53]
U mnie też rozwarcie i coś ze mnie cieknie... ale ja na IP nie mogę jechać sama ( nieletnia jeszcze) a moja mama jak zawsze uważa że nic mi nie jest.
samo przejdzie. ;(
Wszystko zależy czego dotyczył ten komentarz i czy było się czym przejmować. Ja widzę że w ciąży emocje są całkiem inne dwa razy szybciej się denerwuje dwa razy mocniej cieszę ale i tak samo stresuje. Kiedyś dziwilam się jak ktoś mówił że w ciąży jest placzliwy bo ja nawet podczas chemioterapii mojej mamy nie uronilam w obecności jej czy taty ani jednej łzy (w samotności albo w rękaw męża to wiadomo ale gdzieś musiałam emocje z siebie wypuścić szczególnie gdy sił brakowalo) a teraz na reklamie potrafię się rozplakac. Mam też takie dni że wszystko mnie drażni po prostu jedna rzecz potrafi cały dzień rozwalić.Dziewczyny potrzebuję rady, nie mam już siły. Mam takie nerwy wszystko mnie wkurza. Dzisiaj na obiedzie u teściów babcia męża rzuciła jakiś głupi komentarz tak się popłakałam że jeszcze nie mogę się opanować. Normalnie mam gdzieś co mówią lub robią inni a teraz tak mnie wszystko drażni. Jak mam wolny dzień to jest najgorzej. Strasznie płaczę i nie wiem dlaczego :-( boje się że te nerwy wpłyną negatywnie na dziecko.
Zając Czerwcowy
??? Jak to ??? Skoro czujesz ze coś jest nie tak to powinnaś pojechać i to już. A mama razem z toba- chyba że jest lekarzem i wie na 100% że nic ci nie jest... ale powinna to sprawdzić.współczuję i trzymam kciuki żeby się jadnak ułożyło.
U mnie też rozwarcie i coś ze mnie cieknie... ale ja na IP nie mogę jechać sama ( nieletnia jeszcze) a moja mama jak zawsze uważa że nic mi nie jest.
samo przejdzie. ;(
Monya81
my mamy takie zdjęcie mamy brzucha. wystaje taka górka. i jak się dotknęło to bez problemu można było się zorientować że to stópka
Bo dziecko rozpycha się albo stopami albo dupką. Stópka na ogół jest mniejsza[emoji12]
reklama
Monya81
Ja mam powody do zmartwien bo obie ciaze na podtrzymaniu, skurcze, otwarte szyjki i odchodzace wody [emoji52] sie wodze zaczyna znow to samo..najgorsze ze potrafilam miec na KTG skurcze na 80 procent a wgk ich nie czuc[emoji58][emoji53]
Jak to mądrzy lekarze by powiedzieli TAKA TWOJA URODA[emoji8]
Z trzecią też dasz radę.