reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Tak bo mam do szpitala blisko..a tam nikogo nie bylo w rejestracji.

Jak wiesz że miałaś problemy z szyjką, jak najszybciej leć do lekarza:) Troche mnie zmartwiłaś... ja mam wizytę dopiero za 2 tyg ...

w57vyx8dubspq12k.png

Jak wiesz że miałaś problemy z szyjką, jak najszybciej leć do lekarza:) Troche mnie zmartwiłaś... ja mam wizytę dopiero za 2 tyg ...

w57vyx8dubspq12k.png
Ja mam powody do zmartwien bo obie ciaze na podtrzymaniu, skurcze, otwarte szyjki i odchodzace wody [emoji52] sie wodze zaczyna znow to samo..najgorsze ze potrafilam miec na KTG skurcze na 80 procent a wgk ich nie czuc[emoji58][emoji53]

No nic jak nie pusci do pon tak egzamin bedzie zdawany na poprawce

Ja mam powody do zmartwien bo obie ciaze na podtrzymaniu, skurcze, otwarte szyjki i odchodzace wody [emoji52] sie wodze zaczyna znow to samo..najgorsze ze potrafilam miec na KTG skurcze na 80 procent a wgk ich nie czuc[emoji58][emoji53]

współczuję i trzymam kciuki żeby się jadnak ułożyło.
U mnie też rozwarcie i coś ze mnie cieknie... ale ja na IP nie mogę jechać sama ( nieletnia jeszcze) a moja mama jak zawsze uważa że nic mi nie jest.
samo przejdzie. ;(

w57vyx8dubspq12k.png

Dziewczyny potrzebuję rady, nie mam już siły. Mam takie nerwy wszystko mnie wkurza. Dzisiaj na obiedzie u teściów babcia męża rzuciła jakiś głupi komentarz tak się popłakałam że jeszcze nie mogę się opanować. Normalnie mam gdzieś co mówią lub robią inni a teraz tak mnie wszystko drażni. Jak mam wolny dzień to jest najgorzej. Strasznie płaczę i nie wiem dlaczego :-( boje się że te nerwy wpłyną negatywnie na dziecko.

0d1y3e3kgrmge34s.png
Wszystko zależy czego dotyczył ten komentarz i czy było się czym przejmować. Ja widzę że w ciąży emocje są całkiem inne dwa razy szybciej się denerwuje dwa razy mocniej cieszę ale i tak samo stresuje. Kiedyś dziwilam się jak ktoś mówił że w ciąży jest placzliwy bo ja nawet podczas chemioterapii mojej mamy nie uronilam w obecności jej czy taty ani jednej łzy (w samotności albo w rękaw męża to wiadomo ale gdzieś musiałam emocje z siebie wypuścić szczególnie gdy sił brakowalo) a teraz na reklamie potrafię się rozplakac. Mam też takie dni że wszystko mnie drażni po prostu jedna rzecz potrafi cały dzień rozwalić.

p19ucsqv6rf79f3c.png

współczuję i trzymam kciuki żeby się jadnak ułożyło.
U mnie też rozwarcie i coś ze mnie cieknie... ale ja na IP nie mogę jechać sama ( nieletnia jeszcze) a moja mama jak zawsze uważa że nic mi nie jest.
samo przejdzie. ;(

w57vyx8dubspq12k.png
??? Jak to ??? Skoro czujesz ze coś jest nie tak to powinnaś pojechać i to już. A mama razem z toba- chyba że jest lekarzem i wie na 100% że nic ci nie jest... ale powinna to sprawdzić.

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama

Jak to mądrzy lekarze by powiedzieli TAKA TWOJA URODA[emoji8]

Z trzecią też dasz radę.

oar8pg4n1kii9v0d.png

Do góry