reklama
camel
Fanka BB :)
U mnie wymioty os czasu do czasu z rana...
Lini nie mialam ani w pierwszej ani w tej ciazy...
Pasy zapinam obowiazkowo...
Ruchy...mmmmm....ciezko stwierdzic czy to ruchy czy kiszeczki....
Mnie tez pobolewa brzuch a jak kichne to zakuje tak ze dopiero po jakims czasie puszcza...
Lini nie mialam ani w pierwszej ani w tej ciazy...
Pasy zapinam obowiazkowo...
Ruchy...mmmmm....ciezko stwierdzic czy to ruchy czy kiszeczki....
Mnie tez pobolewa brzuch a jak kichne to zakuje tak ze dopiero po jakims czasie puszcza...
mlodamama21
Bellax123!
my mamy takie zdjęcie mamy brzucha. wystaje taka górka. i jak się dotknęło to bez problemu można było się zorientować że to stópkaNiestety to zdjęcie ze stópką to fotomontaż. Juz wypowiadali się specjaliści na temat płynu, grubości macicy i skory. Nie ma takiej możliwości. Dziecko w późniejszym etapie najczęściej wystawia dupkę i wtedy fajnie widać.
U
użytkownik 16
Gość
mlodamama21
Dziewczyny potrzebuję rady, nie mam już siły. Mam takie nerwy wszystko mnie wkurza. Dzisiaj na obiedzie u teściów babcia męża rzuciła jakiś głupi komentarz tak się popłakałam że jeszcze nie mogę się opanować. Normalnie mam gdzieś co mówią lub robią inni a teraz tak mnie wszystko drażni. Jak mam wolny dzień to jest najgorzej. Strasznie płaczę i nie wiem dlaczego :-( boje się że te nerwy wpłyną negatywnie na dziecko.
reklama
U
użytkownik 16
Gość
Ja to bym pewnie kolo północy wróciła znając swój szpital.
Eh te hormony. Nic na to nie poradzisz poza spokojem. Mi na takie napady humorow bardzo pomaga spacer. Przewietrzenie głowy.Dziewczyny potrzebuję rady, nie mam już siły. Mam takie nerwy wszystko mnie wkurza. Dzisiaj na obiedzie u teściów babcia męża rzuciła jakiś głupi komentarz tak się popłakałam że jeszcze nie mogę się opanować. Normalnie mam gdzieś co mówią lub robią inni a teraz tak mnie wszystko drażni. Jak mam wolny dzień to jest najgorzej. Strasznie płaczę i nie wiem dlaczego :-( boje się że te nerwy wpłyną negatywnie na dziecko.