reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Daktyl ja mam łożysko na przedniej ścianie i pewnie dlatego jeszcze nic nie czuje :(
Wczoraj się mało udzielałam, bo prawie cały dzień spędziłam w kuchni , z karkówką walczyłam i jeszcze sobie naleśniki zrobiłam , wyszły pyszneeeee :p Dzisiaj rodzice mnie odwiedzają, więc zaraz lecę się szykować.

reklama
Tak na zmianę tematu czy wy jeszcze rzygacie czasami rano??? Matko mnie tak co parę dni zrywa

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak rzadko się zdarza Dzień bez

f2w3qqmz4ijcgpvv.png

szarpanie niestety zależy od kierowcy:( a mój tata szarpie... kiedyś myślałam że to wina jego auta, ale mojej mamy też szarpie... tym autem sie nie da [emoji23][emoji23]samo sie odpala, nie trzeba się męczyć z kluczykami, automat a on i tak nim szarpie ...

w57vyx8dubspq12k.png
Ja podtrzymuje pas żeby nie opinał za bardzo brzuch spróbuj tak

f2w3qqmz4ijcgpvv.png

Dziewczyny mam jakies dziwne bole.. jest ok i nagle mnie spina o boli..puszcza i znow super i za jakis czas ro samo..takie uczucie jak hmm na qpe przy biegunce jak tak boli caly dol..myskicie ze powinnam sie przejmowac?

Dziewczyny mam jakies dziwne bole.. jest ok i nagle mnie spina o boli..puszcza i znow super i za jakis czas ro samo..takie uczucie jak hmm na qpe przy biegunce jak tak boli caly dol..myskicie ze powinnam sie przejmowac?

Może wzdęcia? Ja niestety mam z tym problem i ból jest czasami dość silny.

a mnie od wczoraj pobolewa pachwina z prawej strony , kilka razy zakuje i potem spokój . Nie wiem czy mam iść do lekarza z tym .

A ja wczoraj jak lezalam na plecach kichnelam sobie i tak mi się coś zerwało z lewej strony na wysokości pępka że myślałam że zglupieje z bolu na szczęście ustępilo powoli tak jak skurcz...
Piszecie o ruchach ja się tak wsluchuje w siebie jak leżę raz mi się wydawało że coś poczułam ale to raczej coś w jelitach i ciągle nic. Podobno mam jeszcze czas choć jutro kończę 19 tydzień... wizyta dopiero za tydzien polowkowe w 20t1d.
Kuzynka poczuła dopiero w 6 miesiącu a bylo wszytko ok więc nie ma twardej reguły. A jednak się myśli...

p19ucsqv6rf79f3c.png

reklama
A ja wczoraj jak lezalam na plecach kichnelam sobie i tak mi się coś zerwało z lewej strony na wysokości pępka że myślałam że zglupieje z bolu na szczęście ustępilo powoli tak jak skurcz...
Piszecie o ruchach ja się tak wsluchuje w siebie jak leżę raz mi się wydawało że coś poczułam ale to raczej coś w jelitach i ciągle nic. Podobno mam jeszcze czas choć jutro kończę 19 tydzień... wizyta dopiero za tydzien polowkowe w 20t1d.
Kuzynka poczuła dopiero w 6 miesiącu a bylo wszytko ok więc nie ma twardej reguły. A jednak się myśli...

p19ucsqv6rf79f3c.png
Mnie przu kichaniu jak się porzadnie nie skule to tez tak boli... To więzadła nie ma czym sie stresowac...
W pierwszej ciazy poczylam ruchy w 23tc pierwsze... Teraz juz czuje od 3 dni :) (17tc)

oar8s65gmlqg37sx.png

Do góry